CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

David Duchovny din ”Dosarele X”, în concert la București

Actorul David Duchovny, cunoscut ca agentul Mulder din serialul celebru ”Dosarele X” și ca protagonist al serialului ”Californication”, va susține un concert pe scena Sălii Palatului din București, pe data de 10 februarie 2019, de la ora 20.

Evenimentul face parte din turneul european ”Every Third Thought Tour” în cadrul căruia David Duchovny și trupa sa vor prezenta publicului cel de-al doilea album din cariera sa muzicală. Genurile abordate sunt rock și folk rock.

Actorul a înființat în 2014, împreună cu doi prieteni, trupa  Weather și a lansat albumul de debut, „Hell or Highwater” în 2015. Felul în care David Duchovny spune că s-a apucat de cântat este cel puțin haios. Povestește că și-a cumpărat o chitară foarte scumpă și ca să nu aibă senzația că a irosit banii, a început să exerseze. După ce a învățat să cânte, s-a gândit să compună și versuri, și melodii, iar în acest fel a ajuns să se gândească la un nou mod de a se manifesta prin artă: muzica.

Astfel, publicul bucureștean, și nu numai, va avea ocazia să-l asculte pe celebrul actor cântând, într-un concert în premieră în România.

Biletele se pot achiziționa Online de pe: Eventim, Bilete.ro, Bilet.ro, Iabilet.ro, Myticket.ro , în rețeaua magazinelor partenere și la casa de bilete a Sălii Palatului.

Prețurile biletelor la concertul lui David Duchovny pornesc de la 90 de lei și ajung la 350, în funcție de categorie:

  • VIP – 350 lei
  • Categoria 1 – 250 lei
  • Categoria 2 – 150 lei
  • Categoria 3 – 120 lei
  • Categoria 4 – 90 lei

Cei care vor achiziționa bilete până pe data de 16 decembrie vor beneficia de o reducere de 25% pentru toate categoriile de bilete la concertul lui David Duchovny!

S-ar putea să-ți placă și...