INTERVIURI POVESTEA TA POVESTI Stiri TIMP LIBER

Artista Claudia Pătrășcanu: „Vreau lângă mine un partener, nu un dictator!”

Ioana Popescu

În ciuda faptului că decisese recent să nu mai dea interviuri nimănui mai ales despre tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, printr-un mesaj pe Instragram, nouă ne-a acordat un interviu amplu.
Și poate cel mai sincer și profund din viața ei.

PressCafe – Claudia, conștientizezi ca ești o femeie superba. Așadar prima mea întrebarea este: după acest chinuitor divorț te vezi recăsătorita cu cineva? Te vezi iubind iar cu maximă intensitate?

C.P. – Ma văd fericită… în orice situație! Fericirea e gratis….. trebuie doar sa o atingem. Ne-am născut ca să iubim! Normal că vreau să iubesc și sa fiu iubita… vreau să trăiesc lângă un bărbat cu libertate și respect. Nu suport autoritatea. Oricine își dorește să simtă afecțiune, blândețe, importanță. Vreau lângă mine un partener, și nu un dictator. Eu nu pot sa trăiesc fără iubire.
Îmi doresc sa trăiesc o iubire șoptită la ureche… știm că atunci când doi oameni se iubesc, ei se pot înțelege doar din priviri și șoapte. Iubirea aceasta am cunoscut-o in familia mea, la părinții mei.

PressCafe – Lumea nu prea înțelege de ce nu ați facut divorțul amiabil la un notar, de ce a fost cu atât de mult stress; alții divorțează în 5 minute…

C.P. Noi oamenii, suntem greu de înțeles și diferiți…. din păcate!
Exista și o vorba dură, dar adevarata… Cine este bun la suflet, mereu suferă in viața. Nici eu nu înțeleg multe, dar cine sunt eu în fata lui Dzeu sa spun: “de ce Doamne?”
De multe ori, alegerile greșite duc la aspecte dure. Pentru liniștea mea și a copiilor noștri, am vrut să divorțez imediat, exact cât îți pui semnătura pe hârtie. Atât de rapid, cât semnezi și la starea civilă. Nici Dumnezeu nu ne mai poate înțelege uneori, deși ne iubește pe toți la fel.

PressCafe – Fostul tău soț era prin 2009 prin ziare cunoscut ca iubit al surorii Monicăi Gabor, Ramona, apoi cu alte persoane publice, cu tine apoi, mai nou, cu Bianca Drăgușanu. Crezi ca este o problema ca el să fie „cuplat” mai ales cu persoane publice?

C. P. Nu mă leg niciodată de trecutul nimănui. Pot spune doar ca unii bărbați sunt statornici, familiști și inteligenți, iar pe alții îi ia un val mare, un soi de tsunami, devin mai slabi și nu mai pretuiesc nimic din tot ce li se oferă frumos. Fiecare face cât poate si își croiește drumul așa cum poate.

PressCafe – Ce fac copiii, ce planuri ai pentru la toamnă?

C.P. – Copiii sunt sănătoși si pentru asta sunt cea mai recunoscătoare.
Ei sunt nerăbdători sa înceapă școala…. le lipsesc colegii, doamnele si orele în clasă.
Copilul cel mic trece în clasa pregătitoare si abia așteaptă sa vadă cum este… se considera deja băiat mare. Împreună am facut un salt important, acela de a îl transfera la Academia Hagi din Constanta… acolo unde Nicolas a visat si își dorește să muncească enorm pentru a își duce visul mai departe.
Copilul mare trece în clasa a doua… sunt foarte mândra de modul frumos în care tratează cu inteligența, iubire și maturitate școala…. si asta pentru ca își dorește sa ajungă un bărbat independent.
Așteaptă cu nerăbdare sa fie bărbat si să facă armata. Visează la trupele speciale din America SWAT și îi încurajez pentru orice vor să facă.
Ii ajut sa înțeleagă că in viața trebuie sa fii conștiincios ptr ceea ce vrei sa faci, să-l iubească pe Dzeu pentru ca EL ne dă putere pentru orice, să fie corecți si demni.
Lăsam viața să ne surprindă… Am renunțat să-mi mai fac planuri. Vreau să iau viața așa cum vine!

PressCafe – Este la moda acest gen de refacere a trupelor muzicale. Axxa, Gaz pe Foc, Andree, ASIA sunt doar câteva exemple dar sunt mult mai multe trupe. Sunt sanse sau ești în discuții cu fostele tale colege ca să refaceți trupa voastră EXOTIC sau alt proiect muzical comun?

C. P – Fiecare dintre noi avem un drum diferit. Este destul de greu sa reunim trupa Exotic… în afara faptului ca suntem în colțuri diferite ale patriei, că nu cântam același gen de muzica si mai suntem si mame, suntem si caractere diferite…
Dar am rămas într-o relație extraordinară cu Andreea Banica… nu ne vedem des deoarece ne despart 300 km si viața de familie, dar este mereu în sufletul meu ca om, prieten adevărat.

PressCafe – Eu știu că niciodata nu ai declalarat, ai fost fost discreta, dar noi, presa, știm ca tu ai fost curtată de a lungul anilor de foarte mulți bărbați bogați și frumoși și celebri, pe care i-ai refuzat dar l-ai ales pe fostul tău soț. Regreți ceva sau pe cineva? Poți detalia dacă vrei…

C.P. – Toate femeile singure sunt curtate… fie de bărbați buni, inteligenți sau de bărbati cărora le place actiunea.
Iar eu în acel moment l-am ales pe el și punct.
Nu mi fac mustrări de conștiința că a fost bine sau rău. M-am îndrăgostit de el!
Apoi au venit doi copii absolut superbi…. parca le văd chipurile și parcursul creșterii… chiar acum, prin acest interviu.
Acești copii ne-au ales pe mine și pe Gabi să le fim părinți. A fost o iubire superbă între noi doi si pe atunci nu avea nimeni de unde sa știe ca vom trăi asemenea situatii. Viața ne pune la încercări. Regretul meu este doar ca s-a ajuns la atât de rău, în loc să fi rămas în relații civilizate pentru copiii noștri.
Eu nu am nimic mai mult, îi am doar pe ei. Ei sunt Imperiul meu! Regatul meu! Ei sunt sensul pentru care eu ma trezesc în fiecare zi si asta pentru ca îi cer lui Dzeu sa ma ajute pentru ei.

Scrie si la Biblie: „Nu te sluți, nu-ți schimba înfățișarea!”

PressCafe – Arați superb, esti mai luminoasă după divorț. Întrebarea mea este ca știu ca nu le ai cu operațiile estetice ca să arati asa frumoasa, ce părere ai despre cele care exagerează cu operațiile estetice?

C.P. Nu sunt împotriva intervențiilor estetice, dar consider ca se exagerează de multe ori.
In ceea ce ma privește, vreau sa prelungesc acest lucru cât mai mult posibil. Da, recunosc, îmi este teama de ace, teama de felul cum as putea arata după si încă cred ca nu am nevoie de vreo schimbare.
Nu am nicio intervenție estetica si cu cât sunt făcute mai târziu, cu atât mai bine pentru corp. Din ce îți faci, se pare, corpul cere mai mult.
Prefer sa ma păstrez cu aceasi fizionomie, exact cu m-a lăsat Dzeu. Dumnezeu ne a creat așa cum suntem! Scrie si la Biblie: „Nu te sluți, nu-ți schimba înfățișarea!”
Din păcate, totul pleacă de la minte si ar trebui sa ne îngrijim mai mult de suflet si sa ne ținem mintea curată.
Încă un motiv pentru care frumusețea mea naturală este admirata si de necrezut, este ca îi mulțumesc Domnului pentru înfățișarea mea si ceea ce sunt eu.

PressCafe – Ce stress ai în perioada asta și cum reușești sa treci peste toate lucrurile urâte fără sa te afecteze prea mult?
C.P. – Când omul este cu Dumnezeu, nu are voie sa fie amărât sufletește, nefericit sau singur!
Merg pe premiza:
Vrei sa fii fericit o clipă…. răzbună-te!
Vrei sa fii fericit o viață: Iartă!

PressCafe – Apropos, ai avut probleme de de atacuri de panica etc din cauza stressului din ultimii ani?

C.P. – Chiar dacă alții au încercat să mă îngenuncheze… credința m-a ridicat!
Nu mi-a fost ușor și recunosc, da, am cunoscut suferința, dar m-am refugiat în credința și niciodată nu am lăsat ca mintea să-mi plece. N-am avut deloc timp să mă gândesc la depresie… nu stiu ce înseamnă si nici nu m-a interesat să mă documentez. M-a interesat sa citesc Acatistul Sf Efrem, Paraclisul Maicii Domnului, Acaristul Sfinților Părinți Ioachim si Ana, să mă rog, să mă rog si iar să mă rog.
Copiii mei au nevoie de mine pentru ca Dzeu i-a trimis să am grijă de ei, să-i protejez, să-i educ, să-i ajut să crească sănătoși si bărbați buni, iar apoi să-i las liberi în viață.

PressCafe – Ce ai visat ultima data?
C.P. -Am visat că mergeam pe drumul către Mănăstirea Sf Efrem!
La începutul anului 2023 am fost la El și i am promis că mă voi întoarce.
Prin visul ce l-am avut, am simțit că mă cheamă iar.
Ieri mi-am luat bilete și voi zbura în câteva zile.

PressCafe – Drum bun să ai, dar înca ceva! Tu ești foarte creativă, talentată. Ce afacere, sau piese, melodii, etc ai în plan acum pentru toamnă?

C.P. Pe plan profesional, voi scoate curând o nouă melodie, voi filma un nou videoclip și îmi voi onora toate evenimentele împreună cu bandul meu.
Pregătesc un proiect pentru copii…. caut o locație in Cta, unde să-i pot ajuta pe cei mici să se descopere.
Am un mesaj pentru toți cititori pentru cei care cred că lumea se sfârșește atunci când dau de greu sau când alții ii vor la pământ: Cea mai mare „pedeapsa” pe care o poți da cuiva este IERTAREA! Atunci te plasezi deasupra lui sau a lor!

PressCafe – Te pup și mulțumesc.

S-ar putea să-ți placă și...