ATELIERE & WORKSHOPURI CLUBURI CONCERTE & PETRECERI CURSURI LOCURI POVESTI Stiri TARGURI & FESTIVALURI TIMP LIBER

Am descoperit „Legendele savuroase ale toamnei” la Aroma Kitchen & Lab – Multi Sensorial Experiences

Raluca Vasile, gazda Aroma Kitchen & Lab – Multi Sensorial

Pentru început trebuie să vă povestesc că în ultima vreme, din cauza pandemiei, nu am mai mers așa des la evenimente precum anii trecuți. Dar pentru că boss-ul de la Aroma Kitchen & Lab – Multi Sensorial Experiences, Raluca Vasile, prietena mea bună m-a rugat de mai multe ori să vin să văd și eu „cu ce se mănâncă” întâlnirile de acolo, am zis: „Bine, hai că de data asta vin!”

Vinuri alese de la Dagon Clan Wines www.dagon.ro, Crama Rotenberg, Licorna Winehouse si placinte aduse de Bogdan Oancea de la Placinta intinsa de Turnu

Așa că m-am prezentat vineri seara, la poarta unei viluțe elegante din centrul Bucureștiului, Ion Slatineanu 26, aflată pe o străduță retrasă; mai precis la sediul Aroma Kitchen & Lab – Multi Sensorial Experiences al Ralucăi Vasile. Aici nu numai că am avut parte de cele mai bune plăcinte din lume de la Placinta intinsa de Turnu (care se poate găsi și la Mega Image-uri 😉 ), de minunata zacuscă de vinete și ciuperci; de puiul cu tarhon și lămâie pe pâine și usturoi de la La Floreasca Food , de vinurile LicornaWinehouse, Dagon Clan Wines www.dagon.ro și Crama Rotenberg;

Roxana Florescu si puiul ei renumit

și nu în ultimul rând, am luat parte la un adevărat curs de degustare de vinuri oferit de Adriana Popescu, o lecție de turism de la Andreea Șiposean de la Elf Tours & Travel și de multe sfaturi prețioase gastronomice de la Chef Roxana Florescu de La Floreasca Food.

La eveniment au mai participat Cristina Gazner Cristescu (Manager BrosNor) (a cărui bunică a fost marochinăreasa casei regale) dar si renumitul PR Diana M. Georgescu de la In Trend.

„Am avut <Tablou de Toamnă – Dealu Mare și Plăcinte> aseară – brânză sărată, dulce, vișine, nucă, dovleac – Placinta intinsa de Turnu. Fiecarui vin i-am găsit și o corespondentă prin amabilitatea prietenelor mele din food blogging.

Am început cu superbul Cleștar Dagon Clan Wines www.dagon.ro de care v-am tot zis – uimitor prin complexitate – fructe galbene – caisa, exotice – mango, ceva citric, corp frumos, o bună mineralitate, tușe de vanilie și miere, am trecut prin femininul Rapsod Rose Crama Rotenberg, floral – trandafir, frăguță, zmeură, plăcut pe postgust – am ajuns la Anno 2018 Licorna Winehouse (15,5 vol. alc.) care a luat un WAW total – de o eleganță Black Tie copleșitoare – coacaze coapte intense, ceva condiment – cuișoare, tabac, tușe vanilate – catifelat, bun potențial de învechire, cred că va fi și mai bun, un vin pe care nu îl uiți ușor – ce să mai vorbim, amprenta inconfundabilă a lui Gabi Lăcureanu. Era să uit de Puiul nelipsit, trademark la degustările noastre La Floreasca Food„, a declarat apreciatul critic de vinuri, Adriana Popescu.

Adriana Popescu, renumit critic de vinuri

S-ar putea să-ți placă și...