CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

Calendar de evenimente sau ce se întâmplă nou săptămâna asta

Astăzi vom începe o nouă rubrică, aceea de calendar de evenimente. Ne-am gândit că orice bucureștean trebuie bine pus la punct cu toate evenimentele săptămânii pentru că nu vrem să stăm în casă, chiar dacă e frig. Atunci am zis să întindem o mână de ajutor și să întocmim săptămânal o rubrică cu cele mai importante evenimente ale săptămânii în curs, pentru a-i ajuta pe cei care nu au timp să caute planuri.

Așa că, fără alte introduceri, să înceapă calendarul de evenimente al aceste săptămâni:

 

12-26 Ianuarie – Expoziția fotopoeților de generație 9 – Cărturești Verona

Fotopoeții de generație 9 vă invită la vernisajul expoziției lor de absolvire a cursului Fotopoetica. Acesta va avea loc joi, pe 12 ianuarie, la ora 19.00 la Cărturești Verona. Porțile vor fi deschise până pe 26 Ianuarie pentru publicul larg, doritor de a petrece o seară plăcută, printre fotografii de excepție.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

16 Ianuarie – Nu de gât – Cuibul artiștilor

Spectacolul prezintă povestea unui băiat care își păcălește prietenul că este gay, de aici născându-se un conflict între cei doi, celălalt fiind homofob.

Intrarea este gratuită, la fel ca toate spectacolele care au loc la Cuibuil Artiștilor. Trebuie doar să vă faceți rezervare pe site-ul Cuibului și să așteptați să primiți confirmarea prin sms.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

16 Ianuarie – Prima versiune românească a scrisorilor lui Machiavelli – Libraria Humanitas Cișmigiu

Librăria Humanitas de la Cişmigiu va fi gazda primei seri italiene din acest an. Evenimentul este dedicat volumului bilingv Niccolò Machiavelli – Scrisori, La eveniment vor vorbi Ion Goian, Ioan Stanomir şi Smaranda Bratu Elian.

Intrarea este gratuită.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

17 Ianuarie- Teatru pentru copii – Scufița roșie – Berăria H

Teatrul Dubee Doo vă invită să intrați din nou în lumea poveștilor cu personaje simpatice și pline de voie bună. Intrarea este liberă, este necesar doar să vă faceți rezervare în realabil pentru a vă asigura un loc în sală alături de cel mic.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

17 Ianuarie – Despre începuturi – seară de discuții și proiecții TED – Seneca Anticafe

Seara de proiecții TED și discuții se întâmplă marțea la Seneca Anticafe.
Pentru fiecare seară de proiecții Seneca îți propune subiectul, selectează conferința TED pe care o proiectează, apoi provocă discuția. Tu vii în amfiteatru cu experiența și cunoștințele tale despre subiect, pe care le poți împărtăși cu ceilalți.

O oră petrecută la Seneca Anticafe te costa 8 lei și asigură ceai cald, fructe și snack-uri, dar și o librărie generoasă și un spațiu confortabil în așa fel încât să te simți în largul tău indiferent că alegi să fii spectator sau să participi.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

18 Ianuarie – Zece ani de expediții într-o seară –  Jurney pub

„Din Alaska in Tibet, din Papua in Himalaya, din India in Noua Zeelanda fiecare calatorie a fost un prilej de a invata ceva nou, de a cunoaste oameni de a incerca o noua provocare”. Așa ne invită Cosmin Andron să luăm parte la proiecția unei povești care înglobează zece ani de aventură.

Intrarea este gratuită, însă trebuie să vă grăbiți să faceți rezervare pentru că locurile sunt limitate.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

18 Ianuarie – Stand-up comedy cu TEO – ArenA Pub

Unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România, Teo revine la ArenA Pub pentru un show de stand-up comedy. Fără nici o altă prezentare, vă spunem că biletele pe puteți achiziționa din locația ArenA Pub sau de pe bilete.ro. Prețul unui bilet este de 20 de lei.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

19 Ianuarie – Robin And The Backstabbers  – Control

Îndrăgita trupă Robin And The Backstabbers revine în concert la Control Club, să ne încânte inimile și auzul cu cele mai tari piese ale lor. Intrarea se face pe bază de bilet, prețul unuia fiind de 40 de lei. Le puteți achiziționa de pe eventbook.ro sau direct de la intrare.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

19 Ianuarie – O noapte furtunoasă – Godot Café Teatru

„”În primul rând, de ce Caragiale astăzi? De ce mahalaua? De ce lumea și universul unei creații actuale? Și de ce „O noapte furtunoasă”? Pentru că această lume, sau mai bine zis, esența acestei lumi constă în exploatarea modului de trai al compatrioților și a felului de a fi al acestora. O exploatare care are ca scop dezvăluirea metehnelor, superstițiilor și obiceiurilor.
Mahalaua lui Caragiale se ghidează după o singură zicală: „Carpe diem!” O lume a mahalalei unde politica se combină cu gelozia; iubirea cu moralitatea, iar felul de viață cu pretențiile și idealurile care se vor a fi atinse de către personaje.” ( Florin Liță-regizor).

Acestea fiind spuse, fără altă adăugare inutilă, prețul unui bilet este de 35 de lei, iar durata piesei de teatru este de 1 ora și 20 de minute.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

19 Ianuarie – Concert Taxi – Hard Rock Café

Hard Rock Café te invită la un concert excepțional susținut de trupa Taxi! Prinde-ţi centura de siguranţă şi aliniază-te la startul unei curse printre hituri – “Jumătatea mea”, “Cele două cuvinte”, “Eşti iubibilă” şi multe alte piese celebre, pline de umor şi ironie, marca Dan Teodorescu!

Biletete pot fi achiziționate iabilet.ro, iar prețul este de 60 lei.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

19 Ianuarie – Improvizație cu trupa ImPro – Café Deko

Singura trupă pe ai cărei membri știi cum îi cheamă: Bobo, Neamțu, Mihai Rait, Natanticu, Văncică, Micutzu și Marian Hâncu la pian sunt din 2004 pe scenă, cu peste o mie de show-uri la activ.
Teatru de improvizație exact cum și-a dorit și Keith Johnstone când l-a inventat: umor 100%, public total implicat, nimic nu este pregătit dinainte, totul se întamplă live, pe scenă, după titlurile, locurile și sugestiile spectatorilor.

Prețul unui bilet este de 39 de lei și se poate achiziționa de pe iabilet.ro.

evenimente
Sursă foto: faccebook.com

20 Ianuarie – Les Elephants Bizarres – Hard Rock Café

Les Elephants Bizarres, una dintre cele mai îndrăgite trupe din alternative-ul autohton, cânta în premieră la Hard Rock Cafe pe 20 ianuarie.

Preţul biletelor diferă în funcţie de categorie și se pot achiziționa, atât prin rețeaua iabilet.ro, cât și de la Hard Rock Café, în ziua concertului.
-30 de lei, cu loc la masă, în sală
-40 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 30 de lei.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

20 Ianuarie – Viitorul Memoriei – Vernisaj – Casa Filipescu Cesianu

Expoziția prezintă în premieră în România imagini cu lucrări ale unor artiști de renume internațional care au trăit și au fost martori ai rebeliunii legionare și ai pogromului din București din 1941, și care au rămas marcați pe viață de aceste experiențe, și 2 filme cu interviuri și mărturii ale unor supraviețuitori ai acelor vremuri.

Intrarea se face în mod gratuit.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

21 Ianuarie – Muzica Persiei în premieră la Ateneul Român – Filarmonica George Enescu

Concertul face parte din Turneul Naţional „Comorile Persiei”, organizat de Asociaţia Culturală „Nirmal Art” şi conţine concerte, workshop-uri şi conferinţe ce se vor desfăşura în importante instituţii de cultură din România.

Biletele se pot achiziționa de la Casa de bilete a Ateneului Român, prețul fiind de 30 de lei la categoria a II-a și 35 de lei la categoria I.

evenimente
Sursa foto: facebook.com

21 Ianuarie – Vița de Vie – JamStage

Sâmbătă, 21 Ianuarie, vom avea ocazia să-i vedem pe scena din JamStage și să le ascultăm noile piese cântate live, dar și multe din melodiile lor consacrate de pe celelalte albume, în primul concert susținut în București în 2017.

Biletele se pot procura de pe iabilet.ro la prețul de 35 lei, sau de la intrare în ziua evenimentului, la prețul de 45 Lei.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

21 Ianuarie – Q party – Pistol Cu Capse – Quantic

Fără să mai fie nevoie de prezentări sau introduceri, Pistol Cu Capse vine în concert la Quantic, să zguduie pereții și să ne facă să țipăm de bucurie pe piesele lor.

Prețul unui bilet este de 15 lei și se pot achiziționa de pe iabilet.ro sau direct de la intrare în ziua concertului.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

22 Ianuarie – Concert caritabil: Alvin merge inainte! –  Silver Church

Pe 22 ianuarie, începând cu ora 20:00, vă așteptăm la primul concert caritabil „Alvin merge înainte” în Silver Church, Bucuresti!

Intrarea va avea o taxă simbolică de 20 de lei, iar participanții la eveniment care doresc să ofere mai mult, sunt liberi să o facă.
Banii strânși în urma acestui eveniment vor fi redirectionați în totalitate către Alin, care are nevoie de o sumă totală de 20.000 de euro pentru a merge din nou.

evenimente
Sursă foto: facebook.com

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...