CONCERTE & PETRECERI TIMP LIBER

Alexandru Andrieș, concert în premieră la Hard Rock Cafe

Alexandru Andrieș este cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lansând 80 de materiale discografice. Din păcate, aparițiile sale pe scenă au fost destul de rare în ultima vreme deși, de-a lungul anilor, a susținut peste 3000 de concerte. Iată că a venit momentul să se facă dreptate și Alexandru Andrieș să se arate din nou în fața publicului care îl iubește. Acest adevărat eveniment va avea loc pe scena de la Hard Rock Cafe pe data de 15 februarie 2019.

Alexandru Andrieș este un artist unic, model pentru generații întregi. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, Andrieș și-a dedicat viața artelor sub aproape toate formele ei, iar publicul a știut să aprecieze un erudit, un talent adevărat. La concertul de la Hard Rock Cafe i se vor alătura pe scenă prieteni valoroși care împreună vor transforma evenimentul într-unul de neuitat. Berti Barbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mîntulescu și Sorin Romanescu sunt numele pe care le vom regăsi alături de Alexandru Andrieș în seara de 15 februarie 2019 la Hard Rock Cafe.

Biletele la concert au următoarele prețuri:

Vip – loc la masă în fața scenei (pachetul include întâlnire cu Alexandru Andrieș, fotografie și CD semnat de artist): 120 lei
Categoria 1 – loc la masă în fața scenei: 95 lei
Categoria 2 – loc la masă în sală: 75 lei
Categoria 3 – loc în picioare: 50 lei

Acestea pot fi achiziționate în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/rețea  Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX-Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3) , Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plată SelfPay din toată țara.

Evenimentul este organizat de Kompas Events.

Parteneri: Magic FM, InfoMusic.ro, iConcert.ro, BestMusic

 

S-ar putea să-ți placă și...