Copii super

Ana-Maria Olteanu, chipul de îngeraș care cucerește lumea

Ana-Maria Olteanu este o fetiță de doar 5 ani, cu chip de înger. Merge la Grădinița nr.1 de la Târgoviște, dar asta n-o împiedică să fie prezentă la cursuri în București și la evenimente organizate în afara granițelor țării. Ce cursuri face, ce preocupări și câte premii are în palmares ne va povesti chiar ea. Deși e mică, Ana-Maria Olteanu știe foarte bine ce impact are apariția ei în fața publicului. Este sigură pe sine și știe exact ce va face când va fi mare. Atâta determinare, pasiune și muncă pentru un copil de vârsta ei, mai greu de întâlnit. Și face totul cu plăcere, ca o joacă serioasă.

Ana-Maria Olteanu
Ana-Maria Olteanu

Presscafe:  Ana-Maria, care sunt preocupările tale, în afară de joacă?

Ana-Maria Olteanu: Când nu sunt la grădiniță îmi place să cânt și să merg la balet.

Presscafe: Aceste activităţi le faci în mod organizat?

Ana-Maria Olteanu: Da. La balet, urmez cursuri la Happy Dance Academy cu Daniela Rotari. La canto, am participat la mai multe festivaluri: Mărul de aur , Lumini Sonore , organizat de Ozana Barabancea ,Lilliput, Festivalul Liga Campionilor, organizat de Mihai Trăistariu  și Ciuleandra, unde am obținut premiul întâi şi trofeul grupei. De asemenea, am urmat cursuri de actorie la școala Mini Art Show by Ioana Ginghină.

Ana-Maria Olteanu
Ana-Maria Olteanu

Presscafe: Eşti atât de mică şi faci atât de multe lucruri!

Ana-Maria Olteanu: Și mai fac și modelling.

Presscafe: Ai făcut și cursuri de modelling?

Ana-Maria Olteanu: Da, am început şcoala de modelling la Kids Model Academy Cătălin Botezatu şi am continuat la It Kids Art School&Modelling Agency.

Ana-Maria Olteanu
Ana-Maria Olteanu

Presscafe: Ai avut și prezentări de modă până acum?

Ana-Maria Olteanu: Am avut prezentări pentru mai mulți designeri la Kids Fashion Week, Romania Fashion Philosophy şi, de curând, la London Fashion Week.

Presscafe: Cum te simţi pe scena când toată lumea se uita la tine?

Ana-Maria Olteanu: Fantastic. Sunt foarte fericită.

Presscafe: Ţi se spune des că eşti frumoasă? Cum ești lăudată cel mai mult?

Ana-Maria Olteanu: Mi se spune că sunt foarte frumoasă, superbă, prinţesă și îngeraş.

Ana-Maria Olteanu
Ana-Maria Olteanu

Presscafe: Tocmai de aceea, participarea ta la concursuri de frumuseţe pentru copii a venit firesc. Povesteşte-mi la ce concursuri ai fost şi ce premii ai obţinut?

Ana-Maria Olteanu: Am participat la Little Miss and Little Mister Galaxy Piteşti unde am câştigat Grand Prix, la Festivalul Model & Talent România, Best Talent Grand Prix. La Little Miss & Mister Galaxy 2018, Best outfits, iar la It Girls-mini Miss Global. Am participat, de asemenea, la Constelația Talentelor 2017, la Chişinău, unde am obținut premiul Prinţesa Concursului.

Presscafe: Îţi place să participi la astfel de concursuri? Ţi se întâmplă să te superi dacă nu câştigi locul I?

Ana-Maria Olteanu: Îmi place să particip la concursuri pentru că îmi fac prieteni noi şi de fiecare dată am obținut numai premii mari.

Ana-Maria Olteanu
Ana-Maria Olteanu

Presscafe: Unde te-ai simţit cel mai bine dintre toate evenimentele la care ai participat?

Ana-Maria Olteanu: De la 3 ani mă aflu pe scenă, în lumina reflectoarelor, iar cel mai bine m-am simțit la LONDON FASHION WEEK, unde am prezentat pentru designeri din SUA. A fost un public numeros şi foarte multă presă şi televiziuni. În urma acestui eveniment, am obținut şi o invitație la NEW YORK FASHION WEEK 2019.

Presscafe: Cine te sprijină cel mai mult în activităţile tale?

Ana-Maria Olteanu: Mama mă sprijină, mă însoțeşte şi mă susține peste tot.

Presscafe: Ce te vezi făcând când vei fi mare? Ce vrei să devii?

Ana-Maria Olteanu: Vreau să devin un mare om de televiziune, prezentator tv.

Ana-Maria Olteanu

 

 

S-ar putea să-ți placă și...