LOCURI RESTAURANTE

Am fost la: Barka Saffron și mi-a plăcut

Ce faci când te întâlești cu un prieten și vă este super foame? Cauți un local cât mai apropiat de locul în care vă aflați și speri să aibă mâncare, măcar decentă, că nu ești tocmai în postura de a fi pretențios. Corect?

Cam așa a început seara mea. După o zi de muncă și un mic dejun și-un prânz aproape inexistente, am decis să ies să mănânc ceva cât mai repede cu putință. Așa am ajuns la Barka Saffron.  Mi-am amintit că am trecut odată pe lângă restaurantul ăsta și că șeful meu mi l-a recomandat. Cu toate astea în minte, am intrat pe ușă împreună cu un prieten, hămesiți nevoie mare și poftind la o cană de ceai de mărimea unui dozator de apă, dacă se poate.

M-am blocat încă de la intrare. Pereți tapetați cu scrisul clienților și al angajaților, canapele pline de perne colorate, separeuri intime și multe alte decorațiuni super funky hipsărești. Hmm.. interesant. Așa m-am hotărât că trebuie să vă spun și vouă despre el.

Trecând la fapte mai serioase, ne-am așezat la o masă de două persoane și am comandat ceva bun de mâncare care avea să ne scape senzația de hămeseală în care ne aflam. Am ales PAT-THAY – un preparat pe bază de paste thailandeze din orez, piept de pui, alune și… ou prăjit. Recunosc că am fost puțin sceptică în ceea ce privește oul, însă, în timp ce mă uitam dezorintată prin meniul plin de chestii care mai de care mai interesante, am auzit cum unul dintre chelneri recomanda acest preparat unor oameni mai inteligenți decât mine, care au ales să ceară o părere din partea unei persoane avizate.

Barka Saffron

Următoarea surpriză a fost rapiditatea cu care au adus preparatele. Amicul meu îmi spunea că a auzit că mâncarea este gata în 8 minute, însă, oricât de mult mi-aș fi dorit să fie adevărat, n-am crezut. Culmea, chiar așa a fost. Mă rog, vă dați seama că nu am stat să număr minutele, dar au fost super rapizi.

Despre gust, numai de bine! Vă jur! Nu pentru că îmi era mie incredibil de foame, dar pastelea alea erau absolut delicioase! Papilele mele gustative au fost în extaz! Le-am mulțumit oamenilor ălora de o mie de ori și nu există nici cel mai mic dubiu că o să mă întorc și că o să recomand tuturor restaurantul ăsta.

Nu știu cât este de cunoscut sau nu, nu știu câți dintre voi ați mai fost acolo sau ați auzit despre el, dar trebuie să mergeți să vedeți despre ce vorbesc!

Barka Saffron

Pornind de la ideea că vreau să mănând ceva decent cât mai repede, am ajuns într-un loc super intim și cozy, unde poți citi o carte în timp ce savurezi un ceai cald, poți scrie o amintire pe perete și primești o shot moca, mâncarea este absolut senzațională și oamenii sunt super calzi și bine dispuși. Mie mi-a schimbat toată starea de spirit și percepția despre mâncarea indiană și thailandeză, căci acesta este specificul lor.

Ce să mai.. Micul restaurant de pe strada Av. Ștefan Sănătescu, nr. 1 (Zona Piața Domenii), denumit Barka Saffron , m-a super impresionat. Nu e vorba de foame, de noroc sau de alte chestii. Oamenii ăia chiar știu ce fac și o fac foarte bine.

S-ar putea să-ți placă și...