POVESTEA TA

24 de ore de Tinder mi-au arătat de ce nu l-am instalat până acum

După ce am rezistat cu stoicism fără să îmi fac cont pe Tinder, aseară am cedat tentației. Hai să-ți povestesc cum a fost.

În timp ce stăteam trântită în canapea lângă prietenul meu, ma uitam la el cum dă frenetic swipe pe Tinder. Hopa, marketingul lor functioneaza! Cum nu mă pot abține niciodată când vine vorba despre asta, i-am cerut telefonul pentru a-i alege eu câteva tipe mișto, subliniind că gusturile lui bune în materie de femei s-au oprit la mine și nu mai poate fi obiectiv acum (glumă proastă, știu). Așa că, câteva swipe-uri mai târziu, găsisem câteva partide veritabile pentru iubitul meu.  Așa mi-a venit ideea să-mi fac și eu cont să văd care e treaba cu Tinderul.

Tinder
Sursă foto: msnoticias.com.br

Să nu credeți că sunt picată din lună și habar nu aveam ce e Tinder.  Știam, în mare, care e treaba și aveam o părere deja despre aplicația asta, dar eram curioasă cum e experiența în sine și care e treaba cu oamenii de acolo.

Bun.. După ce am urcat câteva poze și am editat câteva informații personale, am început incursiunea prin viețile tipilor care se fluturau pe ecranul telefonului meu. După multe dislike-uri, am ajuns și la tipi mișto, am dat niște like-uri și nici un super like, că n-am fost atât de impresionată. Super like merită doar Jason Momoa, despre ce vorbim.. (altă glumă proastă care trebuie ignorată). Cum spuneam.. cum dădeam eu like acolo, cu greu, descopeream că majoritatea celor cărora le dădusem like, îmi dăduseră, deja, și ei mie. Hmm.. începe să-mi placă treaba asta! Brusc, au început să-mi și scrie.. de la „ce zodie ești” și până la „care e părerea ta de specialist despre Tinder”, tinerii flăcăi se întreceau în replici care mai de care. N-am răspuns pe loc, că nu mi se părea relevant. Astăzi, în schimb, de plictiseală, am început să le răspund oamenilor, curioasă de cum avea să decurgă o conversație pe bune de pe Tinder. Tot ce am aflat era că un tip, fotograf de meserie, îi făcea un shooting nud soră-sii și se temea să nu fie judecat pentru asta.

Tinder
Sursă foto: technobezz.com

Din alt unghi privind lucrurile, experianța mea cu aplicația asta mi-a arătat că e flatant să vezi cum oamenii te plac și te caută imediat. Deși, dacă stai să te gândești, cu siguranță fac asta cu toate tipele cu care au match. Următoarea chestie mișto de pe Tinder e că, frate, măcar poți să eviți situațiile alea jenibile în care te abordează tot felul de persoane cu care n-ai schimba niciodată nici măcar două vorbe. Aici, știi măcar că o să vorbești doar cu persoane care, cel puțin, te atrag. În afară de asta, îmi mențin părerea de hater despre Tinder. Încă mai cred că aplicația asta este făcută pentru persoane care caută una sau, cu puțin noroc, câteva nopți de amor nebun, în nici un caz nu sunt în căutare de oameni mișto și interesanți cu care pot avea chestii în comun sau relații, deși aud că unii au ajuns și la performanța asta. Eu nu contest că unii dintre voi nu și-au găsit iubirea vieții pe aplicația asta, dar nu cred că ăsta e scopul general al oamenilor care și-o instalează.

Bye, bye, Tinder! It was strange to meet you.

S-ar putea să-ți placă și...