BARURI & PUBURI CLUBURI CONCERTE & PETRECERI LOCURI TIMP LIBER

Inedit! Amintirile cât mai vechi din clubul El Grande Comandate vor fi premiate sâmbătă, 11 ianuarie, cu câte un cocktail

Prima petrecere din 2020 în vestitul club El Grande Comandante din București va fi un bun prilej de a rememora cele mai frumoase clipe din cei 12 ani de când au trecut de la existența clubului dar de a primi și daruri. Mai precis, cine a trecut acum câțiva ani pe la El Grande și are fotografii mai vechi sau vreun flyer, primește băuturi din partea casei.
„Ai crescut cu El Grande Comandante, ți-ai cunoscut iubita sau soția la petrecerile noastre? Hai să petrecem că-n vremurile bune! Adună-ți vechea gască, scoate-ți amintirile de la naftalină, iar noi îți facem cinste! Udăm cu șampanie din partea casei reuniunea cu prietenii tăi, iar fiecare fotografie va fi recompensată cu un long drink din partea casei! Sună-ne să plănuim marea revedere! Music by DJ Sorin Telefon rezervări: 0728 556 043”, se arată în invitația pentru sâmbătă seară.

El Grande Comandante este unul dintre cele mai faimoase cluburi din București, denumit așa după faimosul Che Guevara, care a primit titlul de El Grande Comandante de la Fidel Castro.

Clubul este unul foarte spațios și este localizat central pe Calea Călărașilor nr. 55.

S-ar putea să-ți placă și...