GuruShots
Stiri

GuruShots, platforma cu challenge-uri pentru fotografi din toată lumea

Am descoperit zilele trecute o platformă foarte tare: GuruShots. Despre ce este vorba? Oamenii ăștia au creat un site cu și despre fotografie. Mai exact, fiecare fotograf, fie el profesionist sau nu, are o șansă de a face bani din pasiunea sa, participând la unul dintre concursurile lansate de cei de la GuruShots.

Să intrăm puțin în detalii, zic. Dacă ești pasionat de fotografie, fie că you do it for living sau din plăcere, ai o cameră foto bunicică și ceva imaginație, deschide bine ochii și citește cu atenție articolul ăsta pentru că e pentru tine.

GuruShots
Sursă foto: dvafoto.com

Primul lucru pe care îl ai de făcut este să intri pe site-ul https://gurushots.com/ . Odată ajuns acolo, vei descoperi o serie largă de „challenge-uri” lansate de cei de la GuruShots. Ce înseamnă asta? Înseamnă că ei au nevoie de fotografii pe diverse subiecte, de exemplu „People in Nature” , „Low light” sau „Try something new”. Mă rog, gama este mult mai variată. Până aici, totul este clar. Ei bine, ce trebuie tu să faci este să te înscrii la unul sau mai multe concursuri trimițând pozele făcute de tine care se încadrează în categoriile cerute. Partea bună în toată treaba asta este că dacă poza ta va fi aleasă câștigătoare dintre toate fotografiile înscrise în concurs la categoria respectivă, vei primi bani pentru munca pe care ai depus-o. Bani frumoși chiar. Poți ajunge să câștigi și 10.000 $ pentru o singură poză. Cum faci asta? Simplu. Este necesar ca poza ta să primească cel mai mare număr de voturi. Trebuie să te avertizez că e destul de strânsă competiția și că pozele, în general, sunt foarte bune, dar asta nu trebuie să te descurajeze. Talentul și pasiunea pot face minuni!

GuruShots
Sursă foto: linkedin.com

Cu alte cuvinte, te înscrii în concurs cu una sau mai multe poze, îți rogi toți prietenii și cunoscuții să voteze pozele tale ca fiind cele mai bune, speri să le mai aprecieze și alții pe lângă susținătorii tăi și aștepți ziua declarării câștigătorului. Evident că pozele trebuie să fie cât mai bune, că ăsta este și scopul.

Așa că eu zic să nu mai stai pe gânduri și să-ți arăți talentul și pasiunea pentru frumos și poate te alegi cu niște bani frumoși din asta.

S-ar putea să-ți placă și...