performanță
Stiri

Voința puștilor transformată în performanță cu ajutorul MUSIAD România

Pentru că Presscafe susține inițiativele lăudabile și lucrurile bine făcute, astăzi ne-am propus să vă vorbim despre echipa de juniori a Voinței Crevedia. Puști frumoși și telentați, fotbaliștii noștri practică acest sport de performanță din plăcere și pasiune pentru mișcare, joc de echipă și competiție. Părinții știu că juniorii au șansa de a dezvolta o groază de abilități datorită practicării unui sport de performanță, dar, totodată, se pot distra și pot forma prietenii strânse cu colegii de breaslă.

Ideea este simplă. Când pasiunea și dragostea pentru sport ghidează driblingurile sprințare ale jucătorilor, nu are cum să iasă prost. Așa că, sezon după sezon, micuții noștri au înaîntat în clasament și și-au îmbunătățit skill-urile fotbalistice.

Moș Crăciun nu putea să treacă cu vederea asemenea exemple de copii și a trecut pe la micuții fotbaliști pentru a le aduce cadouri bine meritate. Așa că, sponsorii echipei, MUSIAD România și Vizitic Marketing au organizat o petrecere de zile mari în cinstea puștilor. Cu mic, cu mare, de la părinți la copii, cu toții s-au distrat de minune. S-au cântat colinde, s-au urat „Sărbători fericite!” și s-au dat tricouri oficiale din partea reprezentanților clubului. O petrecere pe cinste, la care fotbaliștii noștri s-au simțit excelent. Cu siguranța, nu vor uita prea curând această experiență!

Nu avem cum să nu lăudăm MUSIAD România și să nu aducem mulțumiri speciale Președintelui Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România (MUSIAD), Mehmet Aslan și domnului Ambasador al  Turciei în România , O. Koray Ertaș pentru toată implicarea și dăruirea de care au dat dovadă pe tot parcursul și pentru modul în care i-au susținut și mobilizat pe micuți.

S-ar putea să-ți placă și...