FILME TIMP LIBER

”Valerian și orașul celor o mie de planete”, premiera săptămânii

”Valerian si orașul celor o mie de planete”, cel mai nou film al  regizorului Luc Besson, va avea premiera în România pe 21 iulie în 3 D și 4 Dx. Filmul este distribuit de RO IMAGE 2000 și PROROM DISTRIBUTION.

Cine a văzut filmele regizate de Luc Besson, precum ”Leon”, ”Al cincilea element” sau ”Lucy” știe deja că trebuie să se aștepte la o producție spectaculoasă, la o aventură SF care te ține cu sufletul la gură de la început până la sfârșit. Scenariul se bazează pe seria de benzi desenate-cult cu același nume și are acțiunea plasată în secolul XXVIII.

Valerian și Laureline formează o echipă de agenți speciali  însărcinaţi cu menţinerea ordinii pe teritoriile umane. Ei pleacă în misiune în metropola Alpha, ce se află în continuă  dezvoltare și unde specii din tot universul s-au strâns de-a lungul secolelor pentru a împărtăşi cunoştinţele, inteligenţa şi culturile între ele. Există însă o forță întunecată care amenință viața pașnică a orașului celor o mie de planete, iar Valerian și Laureline trebuie să o identifice și să protejeze nu numai  orașul, ci și viitorul universului.

În distribuția filmului îi vom regăsi pe Cara Delevingne, Dane DeHaan, John Goodman, Ethan Hawke, Clive Owen, Rutger Hauer și mulți alții. De asemenea, fanii vor fi încântați s-o vadă la debutul său într-un film SF pe Rihanna, cea care se spune că a fost prima alegere a regizorului Luc Besson, încă de la început.

S-ar putea să-ți placă și...