BARURI & PUBURI CLUBURI RESTAURANTE TIMP LIBER

Cânți azi, 11 aprilie, la KARAOKE în FOREVER YOUNG, singurul club dedicat fetelor și câștigi o vacanță la ROMA!

Recent, în București s-a deschis cel mai nou și probabil singurul club & restaurant dedicat exclusiv femeilor iar JOIA este SEARA de KARAOKE!

Cornel Păsat & trupa sa

Forever Young Club din Centrul Vechi organizează petreceri și evenimente pe placul femeilor din Capitală și nu numai. Localul a început să fie frecventat de nume sonore ale business-ului românesc printre care Nidia Moculescu sau Dj Harra dar la Forever Young a ajuns și de trupa lui Cornel Păsat care a încălzit atmosfera la evenimentul de lansare cu un număr bombă de striptease masculin.

„Cornel și băieții lui au fost superbi, îi mai așteptăm și în alte seri. Noi oricum am vrea să organizăm și un concurs de stripeari și îi așteptăm zilele acestea pe toți băieții frumoși și care știu să danseze la un casting pe Nicolae Tonitza 13”, a declarat patroana clubului, Mihaela Pavel.

Astăzi, 11 aprilie de la ora 23:00, începe concursul de Karaoke pentru femei „The Voice of Forever YOUNG Club”, mai precis etapa 1 de preselecții, la finalul cărora-după 3 săptămâni -, pe 2 MAI se va alege câștigătoarea. Finalista va beneficia de o super vacanță la ROMA! Plus alte premii! Din juriu și-au anunțat prezența artiști de top precum Letiția Moisescu, finalista Eurovision 2019, oameni de afaceri care doresc să sponsorizeze tinerele talente, dar și alte vedete. La evenimentul de joi, 11 aprilie, prima băutură este din partea casei pentru toate doamnele și domnișoarele!


Finalista va beneficia de o super vacanță la ROMA!

Cei care doresc să se înscrie la concursul „The Voice of Forever YOUNG Club” au șansa de a câștiga nu numai o vacanță la Romă, dar și alte premii puse la bătaie de către organizatori, printre care și cine romantică cu meniu „a la carte” dar și alte surprize. SURPRIZA din această joi pentru toată lumea constă într-un recital EXTRAORDINAR susținut de artistul Claudiu Dumitrache alături de gazdele serii: DJ Chrisses & MC Ioana Popescu! Nu se percepe taxa de participare la eveniment!

DJ Chrisses

S-ar putea să-ți placă și...