LOCURI RESTAURANTE Stiri TIMP LIBER

Pensiunea SARA din Vama Veche, cea mai apropiată de discoteca ACOLO, a dat startul sezonului estival 2019

Pensiunea Sara se află la doar 2 minute de celebra discotecă ACOLO, așa că este cam cea mai bine poziționată pensiune din VAMA Veche. Și se află doar la 4 minute de mare!

Pensiunea Sara din Vama Veche, situată în sudul litoralului românesc, în boema Vamă Veche, este una dintre cele mai frumoase dar și confortabile locații de la malul Mării Negre.

Clasificată cu 3 margarete această pensiune cu un aer pur mediteraneen, a dat de câteva zile startul sezonului estival și este permanent deschisă oaspeților de peste mări și zări care doresc și calitate dar și prețuri foarte accesibile pentru orice persoană.

PENSIUNEA SARA LUX TOUR are 12 camere cu pat matrimonial,

salon mic în care te poți relaxa cu prietenii în zilele cu ploaie, mic dejun inclus, parcare, WI-FI, o piscină superbă înconjurată de șezlonguri și umbreluțe, cât și alte servicii cu scopul declarat de a câștiga încrederea și fidelitatea tuturor, fie turiști cu mulți copii, fie cupluri care își doresc intimitatea, fie tineri care doresc să petreacă de dimineață până a doua zi. Pensiunea este deschisă permanent, cu disponibilitate pentru organizări de evenimente pe parcursul întregului an.
SARA a găzduit și multe personae publice, printre cei care au dorit să petreacă clipe perfecte la Vama Veche într-o locație de lux dar cu prețuri accesibile s-au aflat vedele din serialul Las Fierbinți de la PRO TV:

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este nunta-300x184.jpg

Mihai Bobonete și Mihai Mărgineanu

Mihai Bobonete, Mihai Mărgineanu, Adrian Văncică, Mihai Rait, dar și celebrul actor Octavian Strunilă, fosta prezentatoare TV Oana Mareș, Dragoș Săbăreanu, Mihaela Coșerariu, Ioana Popescu și mulți alții.

PENSIUNEA SARA LUX TOUR
Str. Pescărușului, Nr. 5
Vama Veche 907163
Constanța
Tel 0740525204
Tel 0241858090
Tel 0241858088
Tel 0241858155
office@pensiuneasaralux.ro
recepție@pensiuneasaralux.ro

S-ar putea să-ți placă și...