SPECTACOLE Stiri

După succesul din România și Republica Moldova, pentru artistul Global Records, Mark Stam a venit rândul Italiei să se bucure de muzica sa.

Mark Stam, artist Global Records, devine din ce în ce mai cunoscut peste hotare. După succesul din România și Republica Moldova, a venit rândul Italiei să se bucure de muzica sa.

Platforma italiană de streaming TimMusic a adăugat melodia „Waiting” în playlistul HOT DANCE unde Mark Stam este front cover artist. De asemenea, Mark a fost desemnat front cover artist în playlistul WAE 100 Hit de pe Spotify, timp de o săptămână.

„Mă simt foarte binecuvântat că am ocazia să transmit piesa și mesajul piesei către meleagurile Italiei. Sper că italienii se vor regăsi în vibe-ul și povestea melodiei „Waiting”. Mi-aș dori ca ascultătorii să simtă această energie pozitivă a piesei și să o poarte cu ei în viața de zi cu zi.”, a povestit Mark Stam.

Piesa „Waiting” este licențiată și lucrată în Italia, Vatican și San Marino împreună cu Ego Music Italy. Melodia se regăsește și în New Music Daily Apple Music Italy.

Waiting” este o melodie care vorbește despre iubire, iar ideea clipului este “cea a căutării imposibilului, pe străzile mai bine sau mai prost asfaltate ale vieții”, după cum spune Mark.

Piesa „Waiting” a fost scrisă de Mark Stam împreună cu Rodica Olisevschi si David Ciente, muzica a fost asigurată de Mark Stam, David Ciente, Eduard Serei și AMI, iar de întreaga producție audio s-a ocupat David Ciente. În ceea ce privește videoclipul, regizor a fost Arcadie Spoială, director de imagine a fost Dima Spoială, iar producția poartă semnătura Loops Production.

S-ar putea să-ți placă și...