BARURI & PUBURI

La PANIK nu e panică, ba chiar recomand

Aflat pe strada Mihai Eminescu la numărul 33, în mijlocul Bucureștiului, PANIK e pub-ul care promite încă de la intrare „rock, mâncare, băutură”.  Și ne mai anunță că e „ieftin, aici în bătătură”. Culmea e că se ține de cuvânt, nu sunt doar niște cuvinte haioase, bine alese.

Tocmai din motivele enumerate, terasa este locul de întâlnire al tinerilor, în special. Prețurile accesibile, meniul cu feluri de mâncare variate, începând cu hamburgerii americani și terminând cu tradiționala ceafă de porc ori mămăligă cu brânză și smântână, dar mai ales sortimentele multe de băuturi, fac din PANIK locul perfect în care poți veni cu prietenii la orice oră din zi și din noapte.

Pub-ul este deschis de la 10 A.M până la 4 A.M. și dispune și de locuri în interior, așa că nici vremea de afară nu te poate împiedica să-i treci pragul de ți-e foame ori ți-e sete.Ce mi-a atras atenția în mod plăcut, pe lângă prețul de 4 lei pentru berea la draft, au fost meniurile. O gamă foarte mare de produse este prezentată într-un mod foarte creativ și neașteptat. Cine s-ar fi gândit că într-un meniu de pub poți găsi citate aparținând unor cântăreți rock? Nimeni, în afară cei de la PANIK. Poți să te și distrezi răsfoind meniul. De exemplu, dacă vrei să te înviorezi și să capeți puțină energie servind o cafea, trebuie să cauți pagina din meniu numită „Scoală de te culcă”. Berea este adunată la pagina „Biberonul păcii” și mai sunt multe pe care vă las să le descoperiți singuri.  Îți vine să comanzi numai citind denumirile. Iar partea cea mai bună e că nici atunci când îți vine nota de plată n-ai motive să-ți pierzi zâmbetul de pe buze.

S-ar putea să-ți placă și...