Stiri

A aparut primul numar al revistei FPM!

Intr-o piata unde si-au facut loc foarte multe reviste de fashion, cei de la revista FPM au avut curajul sa lanseze si in varianta print un proiect online inceput acum zece ani. Revista FPM ne dezvaluie cele mai noi tendinte din fashion, make-up si hairstyling, sfaturi utile date de catre profesionisti, dar si noutati despre evenimentele din Bucuresti.

Vedeta aflata pe coperta primului numar al revistei FPM este Anca Lungu, cea care povesteste despre ultimele tendinte, stilul sau personal si proiectele in care este implicata. Alte vedete care au vorbit despre stilul personal sunt Dana Rogoz, Mihai Gruia si familia Tand

In sectiunea make-up, Mirela Vescan, unul dintre cei mai mari make-up artisti din Romania, prezinta cele mai noi tendinte in materie de make-up, impreuna cu Alexandru Craciun, hairstylist si Emanuel Anti, specialist in chirurgie maxilo faciala.

cover FPM

Revista FPM promoveaza brandurile romanesti care merita atentia noastra, precum si povestile unor designeri foarte cunoscuti precum Stephan Pelger (care ofera in exclusivitate detalii despre viata lui personala), Florin Dobre (romanul care a cucerit Londra si Parisul cu prezentarile sale) si Deea Buzdugan (care vorbeste despre ultima sa colectie de accesorii).

FPM promoveaza si cativa designeri mai putin cunoscuti, dar foarte talentati, incuranjandu-i in cariera lor.

Revista FPM (Fuga Prin Magazine) poate fi gasita incepand din 28 aprilie 2016 in toate magazinele Inmedio din tara, la pretul de 12  lei. Daca nu ati cumparat inca revista, puteti accesa fpm.ro pentru cele mai proaspete noutati din fashion si nu numai.

S-ar putea să-ți placă și...