Stiri

Surpriză: Facebook poate să producă dovada că cineva ne taie din ani!

S-a tot vorbit despre comprimarea timpului şi despre faptul că o zi nu mai are cu adevărat 24 de ore. Ok, am înghiţit-o şi pe asta. Surpriză: Facebook poate să producî dovada că cineva ne taie din ani. Constatarea aparţine unor studenţi de la Sud de Dunăre. Universitatea bulgară de care aparţin tinerii a fost de acord să sprijine acest proiect şi rezultatele încep să apară. Mai este o fază de lucru şi apoi toate aceste date se vor face publice la nivel mondial. Este incredibil cât de la îndemână erau informaţiile, însă superficialitatea şi ignoranţa noastra ne-au făcut să nu le observăm. Culmea, ultima etapa de studiu are la bază instrumente de măsurare a timpului mai vechi. Cu alte cuvinte, în tehnologie stă modul în care ni se influenţează comportamentul şi acceptarea. Cu toate acestea, bulgarii încep sa producă dovezi, chiar cu unul dintre cele mai cunoscute şi moderne instrumente tehnologice: Facebook. Raţionamentul este simplu. Anul are 365 de zile (excepţie an bisect), însă se întâmplă ceva foarte straniu şi singura explicaţie este că cineva ne taie din ani. Vă provoc să vă verificati evenimentele anterioare (poze, video, împrieteniri, sărbători, evenimente de orice gen). Dacă sunt de mai mult de 5 ani o să constataţi o situaţie foarte interesantă.

Mi s-ar părea interesant să ne implicăm şi noi cu astfel de exemple şi să încercăm să analizăm. În seara asta caut în podul casei dupa ceasuri şi alte instrumente vechi de măsurare a timpului.

Vorbeam cu un prieten de acest subiect şi reacţia lui a fost: „Oare cine sunt ăştia care conduc lumea? Sigur nu sunt liderii marilor puteri pe care-i avem noi la vedere. Ba, încerc să înţeleg cum se simte gaina care este păcălită, cu aprins şi stins lumina, să facă trei ouă în două zile.”

Ei, nici chiar aşa, însă nu-mi iese din cap nici ce mi-a spus cineva zilele trecute: „Au anunţat. În Martie vor spune cu ce extratereştri colaborăm şi totul despre ei”. Nu trebuie să mergem atât de departe. Personal, nu cred în faza cu extratereştri, însă cred în lucruri simple, cum este cu acest subiect legat de timp.

S-ar putea să-ți placă și...