Copiii in tara minunilor 1
SPECTACOLE

Opera Comică pentru Copii dă startul celei de-a treia ediții a ,,Stagiunii UnderGrant”

Datorită numărului mare de cereri, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, a suplimentat numărul de abonamente la spectacolele OCC, oferind publicului posibilitatea să cumpere abonamente și pentru spectacolele din sălile Mozart și UnderGrant. Fiecare abonament achiziționat asigură accesul la 10 spectacole desfășurate în fiecare sâmbătă și duminică și cuprinde cadouri pentru cei mici. 

De asemenea, Opera Comică pentru Copii dă startul celei de-a treia ediții a ,,Stagiunii UnderGrant”, concursul de proiecte la care sunt așteptați tinerii creatori – regizori sau coregrafi.

Datorită numărului mare de cereri, Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, a suplimentat numărul de abonamente la spectacolele OCC, oferind publicului posibilitatea să cumpere abonamente și pentru spectacolele din sălile Mozart și UnderGrant. Fiecare abonament achiziționat asigură accesul la 10 spectacole desfășurate în fiecare sâmbătă și duminică și cuprinde, de asemenea, cadouri pentru cei mici. Abonamentele OCC sunt valabile până în luna iunie 2019 inclusiv și pot fi achiziționate online în rețeaua bilete.ro.

Abonamentele OCC Clasic – Bronze, Silver, Gold și VIP – au prețuri cuprinse între 200 și 500 de lei și asigură accesul la 10 reprezentații la alegere în Sala Mare, cu excepția premierelor și a avanpremierelor. Abonamentele pentru spectacolele ce se desfășoară în sălile mici, Mozart și UnderGrant, oferă posibilitatea publicului să vadă 10 reprezentații de weekend, cu excepția premierelor și avanpremierelor. Prețul unui abonament este de 200 de lei. De asemenea, în cazul ambelor tipuri de abonamente, la prima vizită, copiii primesc un set cadou cu produse promoționale (puzzle, cană, insigne, magneți) din partea Operei Comice pentru Copii.

Se lansează ,,Stagiunea UnderGrant” – ediția a III-a

Opera Comică pentru Copii dă startul celei de-a treia ediții a ,,Stagiunii UnderGrant”, concursul de proiecte la care sunt așteptați tinerii creatori – regizori sau coregrafi. Aceștia sunt invitați să trimită propunerile lor de spectacole de operă, operetă, balet sau musical, adaptate pentru copii și pentru Sala UnderGrant, până pe 28 februarie 2019 la sediul OCC din Calea Giulești nr. 16 sau prin e-mail, la adresa occ.revista@gmail.com (cu link pentru descărcarea fișierului, nu cu atașament). Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă: CV-ul aplicantului, conceptul regizoral sau coregrafic al spectacolului, conceptul scenografic (schițe decor/costume), coloana sonoră sau partitura, publicul vizat și mesajul spectacolului.

14 reprezentații în weekendul viitor la OCC

Stagiunea 2018 – 2019 continuă la Opera Comică pentru Copii cu o mulțime de spectacole pregătite pentru cei mici. În zilele de 26 și 27 ianuarie, bucureștenii pot cumpăra bilete la una dintre cele 3 reprezentații ale spectacolului de balet ,,Lumea păpușilor”, ce se va desfășura în Sala Mare a instituției. Cei care doresc, mai degrabă, să urmărească o poveste de dragoste barocă, adaptată pentru copii, pot merge la opera ,,Colombina se întoarce”, care va putea fi urmărită sâmbătă și duminică, de la orele 10:00, respectiv 11:30. Cine nu a apucat să vadă cea mai recentă premieră a OCC, spectacolul de pantomimă ,,Copiii în țara minunilor”, câștigător al concursului de proiecte ,,Stagiunea UnderGrant 2018 – 2019”, sunt invitați la una din ultimele 6 reprezentații programate în această stagiune.

Pe aceia care doresc să afle detalii despre viața și opera marelui compozitor W. A. Mozart, Opera Comică pentru Copii îi invită să urmărească povestea simfonică ,,Viața lui Mozart” la Sala Epika din Grand Cinema & More Băneasa. Spectacolul este programat pentru ziua de sâmbătă, 26 ianuarie, de la ora 11:00 și face parte din Stagiunea Culturală pentru Copii 2018 – 2019.

Opera Comică pentru Copii este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Capitalei și a Consiliului General al Municipiului București, condusă din anul 2014 de către soprana Felicia Filip. Unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează, Opera Comică pentru Copii are lunar peste 15.000 de spectatori. În anul 2018, Opera Comică pentru Copii a pus în scenă 741 de spectacole pentru care s-au vândut 135.000 de bilete. 

S-ar putea să-ți placă și...