CONCERTE & PETRECERI LOCURI POVESTI RESTAURANTE SPECTACOLE Stiri TIMP LIBER

Balul Bucureștiului Interbelic – cel mai frumos Bal al anului!

Fundația Calea Victoriei a organizat pe 7 iunie 2019, de la ora 20.00, a șaptea ediție a Balului Bucureștiului Interbelic. În decorul de poveste oferit de sala Bizantină a Cercului Militar Național, a fost recreeată magia balurilor fastuoase ale anilor ’20 și ‘30. Pentru o seară, doamnele cochete și gentlemenii dichisiți au fost astfel oaspeți de seamă ai unui party retro care a fost de neuitat.

Peste 100 de persoane au intrat în capsula timpului și s-au teleportat în Bucureștiul anilor 1920-30. Doamne elegante cu ținute desprinse din poveștile protipendadei Micului Paris și domni cu frac și pălării vintage au încins ringul de dans până după orele 24.00. Vinurile Jidvei au asigurat clinchetul fericit al paharelor, orchestra armatei a dat tonul și o trupă de dans talentată – București Swing Dance Society, dar mai ales și cei doi prezentatori magnifici au animat ca la carte lumea prezentă. Mâncărurile au fost nu doar bune, ci foarte gustoase, toate într-un stil românesc perfect, invitații putând să își aleagă de la sărmăluțe mioritice cu ardei iute, până la brânzeturi de mai multe feluri, copănele așa de bune de se topeau în gură, frigărui minunat de aromate, iar pentru vegani au existat de asemenea preparate delicioase, de la ciupercuțe umplute, salate, murături, orez și cartofi de mai multe feluri și multe altele…, iar cei care au dorit să aștepte tortul care a venit noaptea târziu, au avut parte de o un adevărat festin al papilelor gustative căci a fost un tort superb care a îmbinat ciocolata, frișca, caramelul și ornat cu cireșe proaspete, să tot mănânci și să te lingi pe degete.

Ca bonus, copiii prezenți au putut să guste pe saturate și la alegere prăjituri de tot felul și apoi să savureze sucuri naturale din cele mai bune și sănătoase. Surprizele nu s-au oprit aici căci foarte mulți partcipanti au plecat acasă cu premii minunate constând în cursuri gratis la Școala de Vară patronată de Fundația Calea Victoriei și cărți interesante. Per total a fost o seară fabuloasă și toată lumea a plecat acasă cu zâmbetul pe buze, deși doamnele încălțate cu pantofi cu toc au cam avut de suferit după atâtea ore de dans. Nota 10! Felicitări pentru organizare și ne revedem cu drag la anul cu alte costume minunate, mâncăruri fine, muzici de vis, vin parfumat și bună dispoziție cât cuprinde.


Mai multe detalii despre ce ati pierdut daca nu ati ajuns, vedeti in video ul de mai jos: https://www.youtube.com/watch?v=cbI_JP5Anfg&fbclid=IwAR1xcr5rvaLWhiuR6fqwG1LH_deF5oGoYMit8JEWnc4gOOBIt14sVKxkgbA

S-ar putea să-ți placă și...