LOCURI RESTAURANTE

Ohvăz și-a deschis magazin în incinta Mall Promenada. Poftă bună!

Gustările delicioase Ohvăz au de acum propriul magazin situat în incinta Mall Promenada, la etajul 2. Pentru a veni in sprijinul clienților, magazinul virtual a fost transformat într-un one-stop-shop, de unde clienții pot cumpara dintr-un singur loc produsele preferate.

Lansat inițial în mediul online, magazinul virtual Ohvăz a fost conceput astfel încât clienții să se bucure de o interfață user-friendly. Găzduit pe o platformă modernă și performantă, facilitățile tehnice se îmbină cu grafica atrăgătoare, oferindu-le clienților o experiență plăcută. Magazinul vine astfel în completarea cerințelor clienților, aceștia putând degusta dintr-o gama variată de produse și putându-și achiziționa preferatele direct de la sursă.

“Ne-am săturat de covrigi și de junk food, așa că am decis să facem un produs premium, delicios, dar cu puține calorii.” Aceasta a fost viziunea din spatele produselor “Ohvăz” și pe care inițiatorii proiectului o văd ca pe o alternativă la obiceiurile alimentare nesănătoase.

Produsele Ohvăz au luat naștere din dorința de a le oferi clienților o modalitate de a-și procura gustări sănătoase, sățioase, dar totuși delicioase. Astfel, produsele Ohvăz sunt dovada clară a faptului că alimentația sănătoasă nu este neapărat ceva scump, cu pretenții nejustificate și fără gust. În prezent, Ohvăz se bucură de o gamă variată de produse, începând de la budinci de chia în diverse combinații și arome, ovăz sățios cu lapte de migdale, clătite în diverse combinații, cu fructe uscate și ciocolată belgiană premium, dar și sucuri naturale din fructe și legume.

Ideale la micul dejun sau la prânz, produsele Ohvăz sunt o sursă bogată de antioxidanți și minerale, cu un conținut relativ scăzut de calorii, contribuind astfel la obținerea unei alimentații echilibrate. Produsele Ohvăz sunt fabricate în laboratorul propriu, din ingredinte premium, fără conservanți și în condiții maxime de igienă. În plus, toate caloriile sunt afișate, astfel încât produsele se pot consuma fără regrete. 

Despre Ohvăz

Proiectul Ohvăz a luat naștere din pasiunea pentru alimentația echilibrată, ca o alternativă de gustare, cu un minim de calorii și un maxim de aport nutrițional. Produsele sănătoase nu sunt întotdeauna și gustoase dar Ohvăz te va surprinde cu diverse arome și combinații surprinzătoare care îți vor încânta papilele gustative. Toate produsele Ohvăz sunt fabricate în laboratorul nostru, cu atenție la fiecare ingredient și în condiții maxime de igienă. Folosind o varietate mare de fructe uscate, ovăz sățios și lapte de migdale din producție proprie ne asigurăm că tu te vei bucura de o gustare delicioasă, dar și sănătoasă.

S-ar putea să-ți placă și...