TEATRU

Mergi la teatru Pentru ca e la moda sa suferi

Pentru ca e la moda sa suferi, Casa de Cultura a Studentilor Bucuresti te va gazdui, pe 24 martie, la un spectacol de teatru care s-ar putea sa te faca sa privesti altfel viata.

Tinerii de la Etaju` 13, o trupa de teatru si improvizatii, iti  vor face seara mai placuta, joi, incepand cu ora 20:00. Programul va incepe cu Pentru ca e la moda sa suferi, o comedie dramatica, si se va incheia cu Crima din Conacul Haversham (stai calm, e o alta comedie, nu va muri nimeni).

pentru ca e la moda sa suferi 1

Pentru ca e la moda sa suferi este o comedie cu tenta amara ce porneste de la ideea ca oamenii, atunci cand nu intampina probleme, tind sa si le creeze singuri. Piesa are in centru trei personaje, trei tineri care se intalnesc intr-un moment de criza; insa crizele lor nu provin din niste probleme grave, poate nici macar reale, ci, mai de graba, din niste probleme auto-confectionate inconstient, menite sa intrerupa monotonia din vietile lor banale. Flavius este frustrat ca prezenta sa nu se face niciodată simtita si ca nimanui nu-i pasa de el; cu toate acestea el prefera autoizolarea. Sia este o copila expansivă careia ii place să fabuleze si sa atraga atentia prin cele mai exagerate gesturi, simptomele de mitomanie fiind incercarile ei esuate de a evada din anumite constrangeri. Titus nu-si poate percepe viata fara fosta iubita, asa ca incepe sa caute sprijin si îndrumare in alte locuri. Cei trei se intalnesc intr-o casa de odihna unde fiecare incearca sa se regasească, iar intalnirea lor e cu bucluc, anunta regizoarea Cristiana Keresztes, pe pagia de Facebook a evenimentului.

pentru ca e la moda sa suferi

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Pentru a-ti face rezervare, acceseaza link-ul.

Sursa foto: Etaju` 13

S-ar putea să-ți placă și...