RESTAURANTE

18 Lounge – On the top of Bucharest

18 Lounge este un restaurant select aflat la etajul 18 in turnul sudic din fata Romexpo-ului. Este un local ce iti ofera o priveliste uimitoare a orasului si multe specialitati culinare care merita incercate.

Cum pasesti in restaurant, esti foarte bine primit si te intampina o atmosfera relaxanta. Este o locatie execelenta pentru sarbatorirea unui eveniment special, pentru a avea o intalnirea sau pur si simplu pentru a cina alaturi de personele dragi. Meniul restaurantului 18 Lounge este unul variat, continand preparate selecte, multe dintre ele chiar exotice. Se gasesc supe, aperitive/salate, feluri principale, unde exista o selectie de specialitati precum muschi de vita argentiniana, fructe de mare, piept de rata sau paste speciale. Sectia de deserturi este una foarte tentanta, iar o portie de dulce nu merita ratata in acest local.  Ospatarii sunt politicosi, iar servirea este suficient de rapida.

18 lounge

In serile de weekend, exista sanse mici sa puteti merge la 18 Lounge fara o rezervare, deci va sfatuiesc sa rezervati din timp o masa atunci cand planuiti sa vizitati acest local. Cea mai frumoasa atmosfera este in seara de vineri sau sambata cand exista si un artist care canta la saxofon pe fundalul unor melodii romantice. Este o atmosfera extrem de placuta si relaxanta, iar in timp ce savuram preparatele alese, putem admira luminile orasului si sa ascultam muzica de calitate. Recomand spaghetele cu creveti si trufe si mousse-ul de ciocolata neagra si ciocolata cu lapte.

18 lounge18 lounge

Am fost placut impresionata de faptul ca in seara de 1 martie, fiecarei doamne sau domnisoare i-a fost oferita cate o floare la plecarea din restaurant. Intr-o alta vizita, ni s-a oferit un aperitiv din partea casei. Un alt moment foarte frumos a fost atunci cand am asistat la o cerere in casatorie. Este un local potrivit pentru astefel de ocazii si pentru intalniri romantice. M-am simtit minunat la 18 Lounge si fiecare experienta petrecuta aici ma face sa imi doresc sa ma reintorc si sa le recomand si celorlalti sa il incerce cu incredere.

 

Surse Photo: RestobytTodobucharest.com

 

 

S-ar putea să-ți placă și...