TARGURI & FESTIVALURI

Carti pentru toate gusturile si buzunarele la Kilipirim

In perioada 30 martie – 3 aprilie, editia de primavara a targului Kilipirim vine cu reduceri substantiale din partea celor mai importante edituri romanesti.

Suntem bucurosi sa anuntam o noua editie a celui mai important targ de carte cu discount! O editie ca la carte, la care si-au anuntat participarea edituri reprezentative, care ne-au comunicat oferte de nerefuzat: de la traduceri din autori celebri, la literatura pentru copii si tineret, pana la ghiduri si carti de specialitate. Ii asteptam pe toti iubitorii de lectura sa-si reinnoiasca rezerva de carte pentru vacanta de Paste si, de ce nu, pentru intreg sezonul estival!, a declarat organizatoarea Louisa Udrescu, potrivit unui comunicat de presa.

Daca mergi la targul Kilipirim vei putea sa-ti umpli biblioteca cu achizitii extraordinare de la editurile: Humanitas, Curtea Veche, Polirom, Cartea Românească, Nemira, Trei, Litera, Aramis, Minerva, Prut, Herald, Niculescu sau Diana. Peste 10.000 de titluri, cu preturi de la un leu, la 90% reducere te vor astepta sa te indragostesti de ele si sa le iei acasa.

carti kilipirim

Din moment ce o carte buna se citeste cu un ceai sau o cafea, la Kilipirim vei putea cumpara si astfel de specialitati la preturi speciale.

De la eveniment nu vor lipsi materialele ezoterice si conferintele pe teme de dezvoltare personala sau tehnici de imbunatătire a calitaţii vietii din cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare „A Noua Dimensiune”.

Targul Kilipirim va avea loc in Bucuresti, in perioada 30 martie – 3 aprilie, la etajul al doilea al cladirii Unirea Shopping Center, Aripa Calarasi, intre orele 10:00 – 22:00. Intrarea este libera.

Sursa foto: wall.alphacoders

S-ar putea să-ți placă și...