Copii super

Mario Fabian Busuioc, Little Mister World România 2017

Mario Fabian Busuioc a câștigat titlul „Little Mister World România 2017”. Frumusețea lui este evidentă, dar mai mult decât atât, Mario este un copil educat, sensibil, inteligent si cu rezultate foarte bune la școală. Are 10 ani și este elev în clasa a IV-a la Școala Gimnazială “Lucian Grigorescu” din Medgidia. Pasionat de matematică, participă la toate concursurile școlare și are punctaje maxime. Despre celelalte pasiuni ale lui l-am lăsat chiar pe el să povestească.

Presscafe: În afară de învățat și de lucrurile obligatorii pentru școală, mai ai și alte preocupări?

Mario Fabian Busuioc: Da, de trei ani fac dans sportiv și este o mare pasiune pentru mine. De un an și jumătate am început să particip împreună cu partenera mea, Anca Acornicesei, la competiții și în ultima vreme am avut rezultate foarte bune. Am urcat pe podium de foarte multe ori și mereu îmi dau lacrimile când țin acea cupă în mână.

Presscafe: Astea sunt lacrimi de campion adevărat care muncește ca să obțină performanța. Bravo, Mario! Știu că nu doar în competițiile de dans sportiv ai urcat pe podium. Povestește-mi, te rog, cum ai ajuns să participi la un concurs de frumusețe pentru copii!

Mario Fabian Busuioc: Într-o zi, în timp ce frățiorul meu dormea, stăteam lângă el și mă uitam pe telefonul mamei mele când, deodată, am văzut că o fetiță pe care o cunosc scria că va participa la concursul “Little Miss & Mister World România 2017”. M-am dus la mami și i-am spus că îmi doresc și eu să particip. A sunat și chiar dacă mai era foarte puțin timp până la concurs, am reușit să mă înscriu.

Presscafe: În timp ce participai, te-ai gândit vreo clipă că tu vei fi marele câștigător al titlului Little Mister World România 2017?

Mario Fabian Busuioc: Sunt foarte sincer: mă asteptam la un premiu, dar nu la cel mai mare pentru că eu nu avusesem timp să mă pregătesc bine ca ceilalți copii. Ei au fost înainte de concurs și pe la televiziuni. Dar mie îmi era frică cel mai mult că nu prea știam să defilez.

Presscafe: E clar că nu defilarea e criteriul de bază pe care îl urmărește juriul în astfel de competiții. De ce crezi că tu ai cîștigat titlul de Little Mister World România?

Mario Fabian Busuioc: Este cea mai grea întrebare pentru mine. Poate atitudinea. Nu știu, așa a hotărât juriul. Eu acolo am văzut că toți băieții erau frumoși.

Presscafe: Care crezi tu că sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un Mister?

Mario Fabian Busuioc: Un mister trebuie să fie cât mai natural, să fie educat, să aibă încredere în el. Mami îmi spune mereu să am încredere in mine când îmi doresc ceva.

Presscafe: Cum a decurs viața ta după câștigarea acestui premiu?

Mario Fabian Busuioc: După concurs am fost foarte fericit și am sărbătorit frumos împreună cu familia mea cea mare. Nu am mai participat, de atunci, la niciun concurs de modă sau de frumusețe, dar îmi doresc mult. În septembrie o să particip în Grecia la concursul pentru cel mai frumos copil din lume.

Presscafe: Cine te sprijină cel mai mult în activitățile tale?

Mario Fabian Busuioc: Părinții mei, bunicii, unchii, mătușile! Iar doamna învățătoare Roxana Badea mereu m-a susținut și m-a încurajat! O iubesc foarte mult.

Presscafe: Colegii tăi cum au reacționat când au aflat de reușita pe care ai avut-o la concursul de frumusețe? Ai simțit vreodată că ar fi invidioși?

Mario Fabian Busuioc: Colegii mei și doamna învățătoare mereu se bucură pentru mine! Mă îmbrățișează și mă felicită de fiecare dată când merg la vreun concurs. Când am câștigat Mister România am dus coroana la școală iar ei aveau grijă de ea să nu cadă de pe bancă, să nu o lovească. Nu simt invidie din partea colegilor, dar sunt alți copii care am observat că mă invidiază, chiar și fetițe.

Presscafe: Când nu înveți și nu ești la antrenamentele de dans sportiv sau la competiții ce îți place să faci cel mai mult?

Mario Fabian Busuioc: Merg des în parc cu bicicleta unde mă întâlnesc cu prieteni și colegi, mai jucăm și fotbal, dar cel mai mult îmi place să mă joc de-a v-ati ascunselea cu frățiorul meu. Are doi ani și este totul pentru mine. M-am rugat mult la Dumnezeu să am și eu frățior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și...