BARURI & PUBURI CLUBURI CONCERTE & PETRECERI INTERVIURI LOCURI POVESTI RESTAURANTE SPECTACOLE TIMP LIBER

Mihaela Pavel, patroana singurului club pentru femei din România, FOREVER YOUNG: „Din dragoste pentru tot ce este vechi și unic, am ales să decorez cu tot ce am mai de preț acest loc unic din centrul vechi istoric al Bucureștiului”

Lansarea clubului-restaurant FOREVER YOUNG va avea loc pe 5 aprilie

Mihaela Pavel și soțul ei, Mugurel Pavel

CLUBUL – RESTAURANT „FOREVER YOUNG” este primul și singurul club din România exclusiv pentru femei, amenajat în stil baroc cu elemente moderne, care cuprinde partea de sus – restaurantul, și partea de jos, clubul care are mai multe încăperi și separeuri superbe, inclusiv scena, care pot fi luminate după cum vor clientele, în stilul celebrului hotel „Adam și Eva”din Turcia: cu orice culoare doresc. Locația este perfectă pentru petreceri precum: „baby shower”, petreceri ale burlăcițelor, seri de KARAOKE, petreceri tematice etc.

Presscafe: Ești pe punctul de a deschide un club cu un concept foarte interesant, care nu mai există în România! Un club doar pentru femei! Când va avea loc evenimentul de lansare și unde este amplasat clubul?

Mihaela Pavel: Lansarea clubului-restaurant FOREVER YOUNG va avea loc vineri, 5 aprilie, în Centru Vechi din București, pe strada Nicolae Tonitza nr 13, de la ora 17.30 – deschiderea restaurantului clubului – parter, și de la 23.00, deschiderea OFICIALĂ a clubului.
Ca punct de reper: din Piața Națiunilor Unite-prima străduță pe dreapta spre Centru Vechi; se poate parca în imediata apropiere.

Presscafe: Așadar, pentru cei care vor doar să testeze mâncărurile din restaurant, ai organizat prima lansare, cea a restaurantului?


CLAUDIU MIREA, finalist la Eurovision 2019 , va avea un recital la deschiderea FOREVER YOUNG

M.P.: Am dorit că lumea să știe că nu este numai un Club, este și un Restaurant cu meniu sofisticat. M-am gândit că poate o parte dintre doamnele care vor să participe la eveniment nu au cum să vină la ore târzii, fie că au copii, fie serviciu a doua zi, așa că, pentru a ajunge totuși la FOREVER YOUNG la deschidere, am fixat ora 17.30 ca punct de start al evenimentului, sus, în restaurant. Iar pentru cine nu are cum să vină de la 17.30, poate ajunge direct la ora 23.00, când începe distracția în club!

Presscafe: Ce muzică va fi la eveniment?

M.P.: Ambianța muzicală va fi creată de un DJ profesionist dar și de invitatul special prezent la deschidere, cunoscutul cântăreț CLAUDIU MIREA, finalist la Eurovision 2019, renumit pentru hit-urile sale precum: Magnet, Burns Me Up, Don’t wake me up sau We are the ones. Dar vor mai fi și alți invitați supriză! Și mai trebuie spus că am achiziționat echipamente muzicale profesioniste așadar sunetul este foarte bun.

Presscafe: Ce alte surprize artistice vei mai avea la deschidere?

M.P.: Pentru că este un club pentru FEMEI, nu va lipsi de la deschidere un incendiar număr de STRIPTEASE masculin, dar vom avea și alte surprize exotice, printre care prăjituri cu forme erotice. Mai trebuie spus că personalul localului este 100% masculin și ales pe sprânceană. Vor fi și niște mici cadouri pentru fete, nu aș vrea însă să va dezvălui totul acum în acest interviu; trebuie să vina fetele aici ca să vadă despre ce este vorba și eu sunt convinsă că se vor întoarce și alte dăți! În fiecare săptămână dorim să aducem cei mai talentați entertaineri pentru clientele noastre.

Presscafe: Cu ce ne poți tenta din restaurant și din bar?

M.P.: BARUL (va fi OPEN BAR) cuprinde cele mai fine și diversificate băuturi, de la cocktail-uri, vinuri vechi, până la șampanie sau shot-uri diversificate.

Iar restaurantul are „meniu a la carte” cu finețuri precum: rață cu sos de fructe și smochine, mușchi de vită cu pure de trufe și sos royal, salate de toate felurile pentru cele care sunt în post sau sunt vegetariene, prăjituri de toate felurile și … formele, unele chiar sexy, etc… veți vedea, gusta!

Presscafe: Am înțeles că această locație este foarte specială: blocul era unul aparte în urmă cu peste jumătate de secol?

M.P.: Cu aproape un secol chiar! Singurul club din București pentru femei, FOREVER YOUNG, se află într-o clădire istorică, celebră prin anii ’40; era una dintre puținele clădiri de birouri pentru VIP-uri & ambasadori! Blocul se numește Adriatica și a fost construit de marele arhitect Petre Antonescu prin anul ’26.


FOREVER YOUNG, se află într-o clădire istorică, celebră prin anii ’40

Clădirea păstrează elemente istorice vechi care au fost restaurate dar are și multe elemente noi realizate tot în stilul baroc la care am adăugat lucruri de design interior extrem de rare și care, dacă vi le doriți, se pot și achiziționa.

Presscafe: De unde pasiunea pentru obiecte de epocă, antice, pentru stilul acesta baroc, prezent în clubul tău?M.P.: Încă din copilărie pasiunea pentru vechituri strânse cu grijă din toate colțurile lumii, atât personal cât și de la târguri online, este comparabilă cu aerul pe care îl respir zi de zi.

Aproape zilnic și mai ales în zilele de weekend caut istorii pentru fiecare obiect în parte, fascinată de rezistenta în timp a acestor lucruri, fie tablouri, obiecte de bronz, obiecte decorative, de la lucruri mari la lucruri mărunte și de la obiecte de fier până la colecții de cărți foarte vechi.
Mihaela Pavel: „Din dragoste pentru tot ce este vechi și unic am ales să decorez cu tot ce am mai de preț un loc unic din centrul vechi istoric al Bucureștiului și anume Restaurant-Club FOREVER YOUNG ONLY FOR WOMEN”
Povestea aceasta are și un titlu… „O pasiune sub amprenta timpului”.


„Încă din copilărie pasiunea pentru vechituri strânse cu grijă din toate colțurile lumii, atât personal cât și de la târguri online …”

Intrarea FOREVER YOUNG

Presscafe: Ce evenimente mai dorești să organizezi la FOREVER YOUNG?

M.P.: Locația este perfectă pentru petreceri precum: „baby shower”, petreceri ale burlăcițelor, striptease masculin cu foc, KARAOKE, petreceri tematice; dar îmi doresc să fac și seri de teatru, seri de stand-up comedy, seri de prezentări de modă, prezentări de parfumuri, concursuri de dans, de muzică, sunt deschisă la orice idei de-ale fetelor! Totul condimentat cu mâncare și băutură bună și multă, multă distracție și servicii ireproșabile! Noi femeile avem o imaginație foarte bogată, deci vor avea loc o grămadă de evenimente interesante la FOREVER YOUNG! Cine vrea să facă rezervări sau să vină cu idei de evenimente, să mă contacteze la telefonul: 0723 189 222.

S-ar putea să-ți placă și...