Depeche Mode
Stiri

Legendarii Depeche Mode revin în România!

Vestea că legendara trupă Depeche Mode revine pentru a 3-a oară în România pentru a concerta pe 23 iulie 2017 pe Cluj Arena ne-a entuziasmat peste măsură!

După două concerte excepționale pe care cei care le-au văzut și ascultat le țin minte încă, Dave Gahan, Martin Gore şi Andrew Fletcher se întorc în România pentru a ne oferi încă o amintire de neuitat, au anunțat membrii trupei într-o conferință de presă susținută în Milano.

Acest concert face parte din promovarea celui de-al 18-lea turneu, „Global Spirit Tour”, iar România va fi ultima țară vizitată, după Belgia, Franța, Slovenia, Grecia, Ungaria, Cehia, Germania, Italia, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Rusia, Ucraina, Polonia. Turneul va debuta pe 5 mai în Suedia și se va încheia pe 23 iulie la Cluj.

„Încă facem muzică de care suntem mândri. Cred că încă suntem de părere că muzica e singura formă care aduce oamenii împreună într-un singur loc pentru a experimenta ceva. E multă muzică bună, trebuie să o cauţi”, a spus Dave Gahan.

Biletele vor fi disponibile începând cu 21 octombrie, ora 11:00 pe site-ul eventim.ro, urmând apoi să fie disponibile în toate magazinele partenere, anunță Emagic, organizatorii concertului.

Spirit” este cel de-al 14-lea album de studio al trupei, ce continuă succesul înregistrat de Delta Machine, album care a ajuns pe primele locuri în topurile international. Albumul este produs de James Ford, membru fondator al trupei Simian Mobile Disco.

În așteptarea mult așteptatului concert, ne delectăm cu una dintre piesele oldies but goldies ale Depeche Mode. Noi zicem că e suficient pentru a vă reaminti toate motivele pentru care vreți să fiți acolo! Între timp..

 

S-ar putea să-ți placă și...