Stiri

Copacul cu carti revine in Cismigiu!

Pentru al treilea an consecutiv, Copacul cu carti infloreste in Cismigiu.

Timp de o luna de zile, locuitorii Capitalei se vor putea reconecta cu natura si lectura intr-un cadru deosebit. Astfel, in cea mai veche gradina publica din Bucuresti, va fi deschisa, de luni pana joi, in intervalul 17:00 – 22:00, o zona dedicata in totalitate lecturii. Pe fundal sonor de muzica ambientala, doritorii se vor putea delecta cu pagini intregi din carti si reviste de specialitate. Odata cu inceperea weekendului se vor organiza diferite ateliere creative, iar serile se vor incheia cu proiectii de filme, documentare si scurtmetraje.

copacul cu carti 3

In perioada 15 iulie – 14 august, peluza dintre intrarile Rigas si Victor Eftimiu se va transforma intr-o zona de relaxare si lectura in aer liber. In tot acest interval, publicul de toate varstele va avea acces gratuit la peste 500 de titluri de carti din toate domeniile, reviste si publicatii de specialitate, se va putea relaxa pe fotoliile puf, hamacele si paturile amplasate pe iarba, va asculta muzica ambientala si se va putea distra participand la atelierele si activitatile programate in fiecare weekend, declara organizatorul, reprezentant al Centrului de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, potrivit unui comunicat de presa.

copacul cu carti 4

Vineri, 15 iulie, incepe sezonul Copacului cu carti. La ora 18:30, copiii sunt invitati sa descopere tehnica picturii pe pietre. Odata cu lasarea serii, la ora 21:00 va avea loc o proiectie de film.

Sambata, 16 iulie, cei mici sunt din nou asteptati la Copacul cu carti. Cat este ziua de lunga vor avea loc activitati menite sa faca vacanta mai frumoasa: de la ora 11:00 o descoperim pe Printesa Clara in cautarea fericirii, incepand cu ora 17:00 ne bucuram de face painting, de la 18:30 realizam mandale din seminte si incepand cu ora 21:00 vedem un alt film.

Duminica, 17 iulie, inaltam zmee din hartie, ne bucuram din nou de face painting, participam la atelierul moristilor de vant si mai vedem un film.

Sursa foto: Facebook

S-ar putea să-ți placă și...