Stiri

„Gangnam Style” a pierdut primul loc la vizualizările de pe YouTube

De cinci ani, hit-ul sud-coreeanului Psy s-a tot aflat pe primul loc în ceea ce privește vizualizările pe YouTube. ”Gangnam Style” a reușit să adune cifra impresionantă de 2.894.493.959 de vizualizări.  Acum doi ani însă, Wiz Khalifa şi Charlie Puth au lansat videoclipul piesei ”See You Again” compusă pentru  filmul ”Furios 7”, ca tribut adus actorului Paul Walker. Aceasta a reușit să detroneze ”Gangman Style” din topul de pe YouTube, având 2,896,034,869 de vizualizări. Este un record demn de luat în seamă, având în vedere că numărătoarea a început cu doar doi ani în urmă.

Cu toate acestea, nu se știe câtă vreme va rămâne cea mai vizualizată piesă de pe YouTube pentru că o alta vine tare din urmă.  Celebrul ”Despacito” a lui Luis Fonsi a generat 2,5 miliarde de vizualizări în numai şase luni, iar momentan se află pe locul 5. Locurile 3 și 4 sunt ocupate de Justin Bieber cu piesa ”Sorry” (2.635.572.161 de vizualizări) și Mark Ronson  feat. Bruno Mars cu ”Uptown Funk” (2.550.545.717 de vizualizări).

Deocamdată, ”See You Again” este pe primul loc în top, a fost cea mai bine vândută piesa în 2015 şi a fost nominalizată atât la premiile Grammy, cât şi la Oscar. Conform BBC, se pare că datorită versurilor sale, melodia este una dintre cele mai difuzate la înmormântări în Marea Britanie.

 

S-ar putea să-ți placă și...