Stiri

Madonna despre Whitney Houston și Sharon Stone: ”Sunt oribil de mediocre”

Se pare că în 1990, Madonna a trecut printr-o adevărată criză existențială, dacă ar fi să ținem cont de scrisoarea făcută publică zilele acestea, scrisă de cântăreață în acea perioadă. Este vorba despre un text scris de mână, în care Madonna se plânge de comparațiile care se fac între ea și Withney Houston, respectiv Sharon Stone pe care le consideră ”oribil de mediocre”.

În scrisoarea care îi era adresată unui anume ”J”, Madonna spunea că se simțea „inconfortabil în propria piele„, că era „atât de descurajată” și că avea o părere „neagră, neagră, neagră” despre viață.

„E atât de fără echivoc de frustrant să citesc că Whitney Houston are cariera muzicală pe care mi-o doresc și că Sharon Stone are cariera cinematografică pe care eu nu o voi avea niciodată. Ele sunt atât de oribil de mediocre și au fost mereu prezentate ca niște modele de virtute și ca un fel de etalon pentru a mă umili”, citează BBC.

Scrisoarea urma să fie scoasă la o licitație online care începe pe 19 iulie și care dă posibilitatea colecționarilor să obțină obiecte ce i-au aparținut Madonnei. Între timp, textul a fost făcut public și scrisoarea nu se mai află pe lista licitației.

Sharon Stone nu a lăsat să treacă incidentul fără un răspuns, așa că a postat pe Facebook un mesaj adresat Madonnei: ””Să știi că sunt prietena ta. Mi-am dorit să fiu un star rock în anumite momente… (și) m-am simțit uneori la fel de mediocră pe cum m-ai descris tu. Noi două știm acest lucru, la fel doar ca aceia care au supraviețuit atât de mult, că acceptarea propriei mediocrități este singura cale de a ne însuși punctele noastre forte; pentru a deveni ceea ce amândouă am devenit. Te iubesc și te ador; nu mă voi supăra pe tine din cauza unei invadări a evoluției tale personale”.

 

S-ar putea să-ți placă și...