TARGURI & FESTIVALURI TIMP LIBER

Festivalul Timeshift începe, astăzi, la Romexpo

Timp de patru zile, în perioada 20 – 23 iulie, va avea loc la Romexpo festivalul dedicat iubitorilor de muzică electronică, ”Timeshift”. Pe cele 4 scene amplasate în aer liber la Romexpo vor urca peste 100 de artiști printre care nume mari ale genului: David Guetta, DJ Snake, Faithless, Aron Chupa, Above&Beyond.

”Timeshift” este primul mare festival de muzică electronică organizat la București.  În prima zi, pe scena principală vor urca Chrom DJ, Aron Chupa și Faithless, urmând ca la ora 23 să își facă apariția capul de afiș, artistul francez DJ Snake. Prima seară va fi încheiată de Ummet Ozcan.

Distracție va fi însă și la celelalte scene amplasate la Romexpo, unde vor performa artiști aparținând genurilor muzicale techno, dubstep și indie. La Kristal Stage vor fi Loco Dice, la Control Stage Death in Vegas și Young Fathers, iar la Black Rhino State – Mala.

Prețul unui abonament pentru Festivalul ”Timeshift” pentru cele patru zile pornește de la 275 de lei, iar biletele pentru o zi costă în jur de 150 de lei.

S-ar putea să-ți placă și...