FILME

Fast and even more furious

Se spune că primăvara se numără bobocii. Ei bine, pentru un moment, primăvara aceasta vom număra premierele, mai exact Fast and Furious 8

Fast and Furious a ajuns deja la pelicula cu numărul opt și cu siguranță, din 2001 (The Fast and The Furious) și până acum (Fast and Furious – Family no more) a adunat o mulțime de fani în întreaga lume. Supranumit cel mai îndrăgit film al tuturor timpurilor, Fast and Furious revine cu a 8-a parte în această primăvară, mai exact pe 21 aprilie 2017. 

De data aceasta, filmul își schimbă povestea cu care deja ne-a obișnuit, aceea de familie unită și prietenie pe viață și aduce în prim plan trădarea unuia dintre personajele principale, Dom Toretto (Vin Diesel). Deși începutul nu te face să te gânești la ce va urma, filmul fiind deschis de scene care îi arată pe Dom și Letty bucurându-se de luna de miere și pe Brian și Mia care s-au retras din viața periculoasă pentru a-și crește copilul, povestea centrală a acestui capitol începe abia atunci când intră în scena Charlize Theron. Aceasta îl convinge pe Dom să se despartă de familia și prietenii săi, să îi trădeze și chiar să le facă viața un calvar.

Curse de mașini, peripeții și adrenalină, un film ce te va ține cu sufletul la gură, poate mai mult decât au facut-o celelalte. Actori de renume precum, Vin Diesel, Charlize Theron, Dwayne Jhonson, Jason Statham, Scott Eastwood sau Helen Mirren ne așteaptă în cinematografe în număr cât mai mare. Salvează-ți încă de pe acum data de 21 aprilie în calendar pentru că nu ai cum să ratezi un asemenea film! Noi abia așteptăm să-l vedem! Îți las mai jos un scurt preview a ceea ce va aduce primăvara în casele noastre. Enjoy!

 

S-ar putea să-ți placă și...