POVESTEA TA

Idei simpatice pentru cadouri bine gândite

Tuturor ne place să primim cadouri și singura dorința pe care o avem este să fie ceva pe gustul nostru. Cei dragi se dau mereu peste cap când vine vorba despre alegerea cadoului potrivit pentru noi și nu toți sunt fani ai shopping-ului care durează ore întregi în căutarea unui produs care, eventual, nici măcar să nu ne placă. Acesta este doar unul dintre motivele pentru care voucherele cadou au prins foarte bine în ultimii ani. Sunt practice, te scutesc de efort și ești convins că n-ai cum să dai greș în felul acesta. Toate astea sunt foarte adevărate dar magia Crăciunului și bucuria din ochii celuilalt atunci când deschide cadoul pe care l-a primit de la tine este incomparabilă. Pentru că și eu fac parte din categoria oamenilor care au foarte multe bătăi de cap în perioada asta a anului, m-am gândit să îți ofer căteva tips-uri și variante simpatice și originale cu care să mergi la sigur. Așa că, acestea fiind spuse, doamnelor, fiți foarte atente la ceea ce urmează!

Nu e așa ca v-ați săturat să cumpărați pentru partenerii/frații sau prietenii voștri cadouri camași și alte articole de îmbrăcăminte din simplul motiv că aceștia sunt foarte pretențioși și niciodată nu vor să vă spună ce își doresc? Ei bine, hai să vedem cum putem rezolva problema asta:

  • În cazul în care tipul este pasionat de bauturi alcoolice deosebite, îl poți da pe spate cu o sticlă de vin bun, eventual produs în anul în care s-a născut sau într-un an care să simbolizeze ceva pentru el. Chiar și cei mai pretențioși vor fi impresionați de un asemenea cadou care arată cât de atentă ești la detalii, cât de bine îl cunoști și cât de tare ți-ai dorit să-l surprinzi.
Sursă foto: botoseneanul.ro
Sursă foto: botoseneanul.ro
  • Trăim într-o eră a tehnologiei iar bărbații se dau în vând dupa<em><strong> gadget-uri de tot soiul</strong></em>. Sunt sigură că știai asta deja, dar, ca majoritatea, te-ai gândit că sunt super scumpe și că oricum nu ai ști ce să cumperi. Ce-ai zice de un video-proiector pentru telefon? Au prețuri ok și sigur l-ai da pe spate cu asta. În plus, au un design super tare și dimensiuni mici, în așa fel încât îl poate lua după el oriunde, motiv în plus de fericire.
Sursă foto: smuff.ro
Sursă foto: smuff.ro
  • Dacă ești ceva mai romantică și ai un jurnal în care ai scris toate momentele frumoase ale relației voastre acolo, sau dacă persoana în cauză este pasionată de scris și și-a dorit mereu să publice manuscrisul pe care îl ține ascuns în sertar dar nu a avut curaj, mergi la o tipografie și fă tu asta. Costurile sunt mult mai mici decât te-ai aștepta și emoțiile pe care le vei trezi sunt imense. Cred că este unul dintre cele mai cute cadouri pe care le poți oferi.
Sursă foto: vulpe.com
Sursă foto: vulpe.com
  • Pentru acei domni classy, care au mereu o apariție impecabilă, mereu la patru ace, ne-am gândit la un cadou pe măsură. Poți concepe un soi de gentleman’s kit, format din produse elegante cum ar fi o cravată, butoni, șosete pentru costum, batiste pentru buzunarul sacoului, ac pentru cravată sau papion. Te poți juca cu texturi, culori sau numărul de produse și poți forma la final o cutiuță cu surprize care să impresioneze reprezentații sexului tare prin eleganță și stil.
Sursă foto: viitoaremireasa.ro
Sursă foto: viitoaremireasa.ro
  • Bărbații pasionați de sărbători, care sunt super entuziasmați și plini de energie în perioada Crăciunului, care abia asteaptă să împodobească bradul, să umple casa de luminițe și să bea o cană de vin fiert cu scorțișoară sunt ceva mai greu de mulțumit. Toate cele enumerate mai sus nu sunt suficiente pentru acești bărbați. Ei vor altceva. Ceva simbolic, ceva care să emane emoție și sărbătoare prin toți porii. Așa că, mergi la un târg de cadouri pentru Crăciun și cumpără chestii festive: un pulover cu reni sau chiar cu Moș Crăciun, un fular gros, o căciulă haioasă sunt cadourile ideale pentru ei. Împreună cu câteva rânduri scrise de tine pe o foaie, în care să îi reamintești că-l iubești și că sărbătorile petrecute cu el sunt cele mai frumoase, formează cel mai tare cadou ever.

 

 

Sursă foto: cashout.ro
Sursă foto: cashout.ro

S-ar putea să-ți placă și...