FILME

Alternativa de iarna: Premiera filmului Nocturnal Animals

Pentru ca iarna a inceput sa-si intre in drepturi suntem din ce in ce mai tentati sa lasam de-o parte activitatile care presupun iesitul din casă. Noi ne-am gandit sa-ti facem o propunere interesanta pentru saptamana care urmeaza: premiera filmului Nocturnal Animals/Animale de noapte.

Frigul s-a instalat deja de ceva timp si nu da semne ca ar vrea să plece prea curand. Cu totii stim ca in sezonul rece avem tendinta de a hiberna si noi la fel ca si animalele. Daca vara eram tot timpul in alerta si nu ratam nici o ocazie de a iesi in oras, iarna preferam o ciocolata calda sau un pahar de vin bun baut la caldura, in propriile noastre case. Nu spune nimeni ca nu este un soi de activitate de care avem nevoie dar exista si alternative care pot da culoare sezonului rece. Animalele sociale din noi nu trebuie neglijate. Riscam sa ratam evenimente tari, iesiri cu prietenii sau premiere de film foarte interesante. Cu alte cuvinte, distractia.

Noi am primit astazi o veste foarte bună pe care tinem neaparat să o impartasim cu voi. Intr-o perioada plina cu premiere de film excelente, weekend-ul acesta mai apare unul, care suna promitator: Nocturnal Animals.

A doua productie regizata de Tom Ford se prezinta foarte interesant, sub forma unui thriller in care se impletesc drama si genul psihologic. Nocturnal Animals este povestea curtremuratoare a unei iubiri tradate, inspirata din romanul „Tony and Susan” a lui Austin Wright (1993). Plin de momente care te tin cu sufetul la gura, Nocturnal Animals poate fi incadrat, cu siguranta in categoria filmelor ce nu trebuie ratate anul acesta.NOCTURNAL ANIMALS

Din distributie fac parte actori de renume precum Amy Adams,care interpreteaza rolul unei femei instabile din punct de vedere emotional, a carei nefericire este ingropata in sentimentele de vinovatie pe care le simte, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon sau  Aaron Taylor-Johnson, care interpreteaza roluri cheie si dau culoare filmului lui Tom Ford.

Nocturnal Animals

Nu putem sa nu va spunem faptul ca Nocturnal Animals, film ce a avut premiera la Los Angeles pe data de 12 noiembrie, a ajuns dupa doar 3 zile de la lansare la nota 8 in clasamentul IMDB si promite sa urce tot mai sus. In afara de succesul de care se bucura din partea cinefililor, Nocturnal Animals este apreciat si de critici si persoane de specialitate. Filmul a primit Premiul Marelui Juriu la ediția 2016 a Festivalului de Film de la Veneția. Cu atatea review-uri bune, nu ai cum sa ratezi premiera.

La noi va ajunge in avampremiera pe data de 16 noiembire si va urma sa apara incepand cu 18 noiembrie in toate cinematografele din tara.

Daca nu v-am convins inca, las trailerul sa vorbeasca de la sine. N-am nici un dubiu ca dupa ce il veti viziona o sa cautati sa rezervati bilete la cel mai apropiat cinematograf.

Vizionare placuta!

S-ar putea să-ți placă și...