Stiri

Distribuția filmului ”Aladdin” a stârnit controverse

Disney se pregătește să realizeze un remake live-action al cunoscutului film de animație ”Aladdin”. Regizorul Guy Ritchie a stabilit deja distribuția, lucru care a iscat controverse în rândul publicului. Nemulțumirea constă în faptul că rolul prințesei Jasmine va fi interpretat de actrița Naomi Scott care are origini indiene și britanice. Internauții care și-au spus punctul de vedere pe rețelele de socializare și-ar fi dorit ca rolul să îi fie atribuit unei actrițe de origine arabă.

Naomi Scott va juca alături de actorul Mena Massoud, interpretul lui Aladdin și de Will Smith, distribuit de regizor în rolul Duhului. Filmările pentru ”Aladdin” vor începe la Londra, în luna august, dar încă nu a fost stabilită data de lansare pentru această producţie.

Cunoscutul film de animaţie ”Aladdin”, apărut în 1992, s-a bucurat de mare succes în rândul publicului de toate vârstele. Și specialiștii l-au apreciat și l-au răsplătit cu un premiu Oscar pentru cea mai bună coloană sonoră şi pentru cel mai bun cântec original, ”A Whole New World”. A urmat, apoi, realizarea unei francize ”Aladdin” pentru studioul Dinsey, care a permis punerea în scenă a unui spectacol de teatru cu care actorii fac înconjurul lumii.

https://www.youtube.com/watch?v=-kl4hJ4j48s

 

S-ar putea să-ți placă și...