Stiri

Dave Gahan, solistul trupei Depeche Mode, a fost spitalizat

Formația Depeche Mode se află într-un turneu european și aseară a ajuns în Belarus. Din păcate, concertul pe care trupa urma să-l susțină la Minsk s-a anulat din cauza stării de sănătate precare a solistului Dave Gahan. Acesta a fost internat de urgență la un spital din Belarus, iar surse din preajma sa afirmă că ar avea probleme gastrointestinale.

Fanii din Minsk au aflat vestea anulării concertului de pe pagina de Facebook a trupei Depeche Mode. Formația britanică are programate alte trei concerte în perioada următoare: la Kiev, pe 19 iulie, Varșovia, pe 21 iulie, și la Cluj-Napoca, pe 23 iulie.

Din fericire pentru fanii români care vor să-și vadă idolii, astăzi, în jurul prânzului, un nou anunț postat pe pagina oficială a trupei a adus vești bune: „Suntem bucuroși să vă anunțăm că starea lui Dave s-a ameliorat, iar noi ne vom continua drumul prin Ucraina astăzi, pentru a susține concertul de la Kiev mâine seară. Trupa așteaptă cu nerăbdare să susțină ultimele concerte din cadrul turneului ei european și se va întâlni cu toți fanii ei din Kiev, mâine, din Varșovia, vineri, și de la Cluj, duminică”.

Depeche Mode va cânta pentru prima dată la Cluj, în cadrul ”Global Spirit”, turneul său de promovare a celui mai nou album.

 

S-ar putea să-ți placă și...