POVESTEA TA

Decoreaza-ti casa cu Sophia!

Weekend-ul trecut am descoperit un brand foarte fain de decoraţiuni interioare, Sophia Home Decoration şi am hotărât că trebuie să vă spun şi vouă despre el.Încercând să profit de poate ultimele raze de soare pe care o să le mai văd anul ăsta, fără să stabilesc o ţintă anume, am plecat la drum, cu căştile în urechi, hotărâtă să îmi încarc bateriile cu un strop de natură.  O iau la pas pe străzile Bucureştene şi mă trezesc, la un moment dat, că nici nu ştiu unde am ajuns. Deschid ochii bine în încercarea de a mă orienta şi zăresc un magazin cochet. Fără să stau prea mult pe gânduri, ma apropii gândind că, măcar dacă sunt pierdută, să îmi clătesc ochii cu ceva frumos. Mă duc în grabă către vitrină şi am descoperit că era de fapt un magazin de decoraţiuni interioare, care avea un nume cald, Sophia. Cum să-i rezişti tentaţiei de a intra? Vă spun eu; nu-i rezişti şi, până la urmă de ce să o faci?!

sophia romaniaÎn doar câţiva paşi am pătruns într-o lume de poveste. O lumină plăcută, un decor care i-ar fi încântat până şi pe cei mai sceptici și nişte zâmbete largi au făcut ca rătăcirea mea să capete sens.  Încetul cu încetul am început să descopăr paradisul în care intrasem. Pernuţe decorative, perdele, draperii şi o mulţime de alte accesorii.

Ştiţi momentul ăla în care ştii că îţi lipseşte ceva dar nu ştii ce? Ei bine, am descoperit că locuinței mele îi lipsea un strop de personalitate. Decorul care să te facă să te simţi acasă. Accesoriile care să te introducă într-o poveste şi care să dea un sens întregii încăperi. Şi nu mi-am dat seama de asta până când nu am văzut toate minunăţiile de la Sophia. Cu ajutor specializat primit din partea consultanților din magazin şi cu puţină imaginaţie, am ales câteva articole şi am promis să revin pentru completarea pieselor care lipsesc din puzzle-ul meu. Nu-mi rămâne decât să mă urc într-un taxi care să mă ducă acasă, deşi setea de a descoperi lucruri noi abia mi s-a deschis.

Nu vă mai zic despre plăcerea pe care am avut-o în momentul în care am ajuns acasă şi am aşezat la loc de cinste piesele care se potriveau perfect. O minunăţie!

sophia romaniaDacă în momentul în care aţi citit despre „păţania” mea v-aţi regăsit şi v-aţi dat seama că aveţi şi voi nevoie de aşa ceva şi că măcar din pură curiozitate vreţi să daţi o fugă pe la Sophia, vă las adresele unde îi puteţi găsi, atât în Bucureşti, cât şi în ţară.

Bucureşti:

  • Bld. Pache Protopopescu nr. 21
  • Str. Bibescu Voda, nr. 18
  • Bdul. Dinicu Golescu Nr. 24A
  • Str. Dorobanți nr. 59

Puteţi găsi magazine Sophia şi în Ploieşti, Alba Iulia, Cluj, Iaşi, Bistriţa, Negreşti-Oaş, Bistriţa, Vatra Dornei, Rădăuţi, Paşcani, Vaslui, Bacău, Brăila şi Galaţi.

Sursă foto: Sophia România

 

S-ar putea să-ți placă și...