ATELIERE & WORKSHOPURI

Institutul Cultural Roman, invitatie la creatie

Institutul Cultural Roman (ICR) organizeaza o noua serie de ateliere artistice si culturale, in cadrul carora se vor desfasura activitati (re)creative pentru copii si adulti.

Se vor organiza cursuri de pictura si desen, fotografie, canto si sculptura in lemn. Atelierele vor fi ghidate de catre specialisti in domeniile vizate. Astfel, Roxana Ambrozie, artist plastic si fost curator al mai multor galerii de arta, va sustine atelierele de pictura si desen, Mihai Cratofil va sustine cursurile de fotografie, Izabela Barbu te va invata canto, iar Cristina Curelea te va invata sa sculptezi in lemn.

Participarea la atelierele de creatie este gratuita, insa este necesara inscrierea la adresa de e-mail raluca.burtescu@icr.ro, cu specificarea atelierului vizat si, in cazul minorilor, a varstei cursantului.

institutul cultural roman

Atelierele vor avea loc in perioada 4 iulie – 8 septembrie 2016, dimineata intre orele 10.30-12.00 si dupa-amiaza, intre 17.00-18.30, de doua ori pe saptamana, la Institutul Cultural Roman, situat pe Aleea Alexandru nr. 38, Bucuresti. Durata unui curs este de doua saptamani. La incheierea atelierelor se vor acorda certificate de absolvire tuturor participantilor.

Mai multe informatii despre program si ateliere sunt disponibile pe site-ul Institutului Cultural Roman.

Sursa foto: Pixabay & Facebook

S-ar putea să-ți placă și...