Stiri

Evenimente de neratat in weekendul 15 – 17 iulie

Daca n-am plecat la mare departare de casa si acest weekend ne-a prins in Bucuresti, inseamna ca, spre deosebire de nefericitii care au plecat in vacanta, unde vor face arusuri si insolatie, noi ne vom relaxa si distra pe cinste, deoarece in perioada 15-17 iulie au loc niste evenimente de neratat.

 

Roaba de Cultura

Daca nu ne-am imbracat inca in beach body, ar fi cazul sa facem sport in iarba, la Roaba de cultura. Vineri, de la ora 19:00, invatam yoga de la Andreea, iar sambata, de la 09:30, Claudia ne sculpteaza frumos cu Abs & Things. Tot sambata, de la 19:30, ascultam ce se intampla When Violin Meets Guitar, apoi vedem Vacanta cu peripetii. Duminica, de la 21:30, urmarim Afaceri murdare. Mai este ceva de adaugat? Da, participarea este gratuita la toate activitatile de mai sus.

Copacul cu carti

Este acea perioada din an cand infloreste Copacul cu carti si ne indeamna pe toti la lectura si natura. Citim, ne relaxam si suntem creativi in Cismigiu. Aici ai programul.

evenimente de neratat

 

Printre Copaci

Daca vrei sa petreci ca-n povesti (unele urbane, desigur), trei nopti si trezi zile, in mijlocul naturii, ar trebui sa vezi ce se intampla Printre Copaci. In perioada 15-17 iulie, in Padurea Miciurini (Voluntari), se strang artisti de HipHop, Mc, Deep, Techno, Minimal, Dub, Experimental, Psy si DarkPsy pentru ca, incepand de vinery, ora 12:00, si cat tine weekendul va avea loc o petrecere fara oprire. Intrarea costa 20 de lei/zi sau exista posibilitatea achizitionarii unui abonament de 50 de lei pentru toata durata festivalului.

printre copaci

 

Filme (aproape) gratis – in Gradina cu filme

O zi de iulie merge mana in mana cu un film. In Gradina cu filme clar ai ce vedea. Consulta programul.

Yard Sale de iulie la Jacques Pot 

Daca nu te-ai prins, este cool sa-ti achizitionezi haine avand la dispozitie un buget redus. Sambata si duminica, intre 10:30 si 18:00, pe Soborului, nr.2, ai ocazia sa-ti exersezi inteligenta in shopping. Mai multe detalii aici.

Live Bossa Nova & Wine

Stii ce este Bossa Nova? Daca nu, ai ocazia sa descoperi, pe 17 iulie, de la ora 18:00, in Gradina Foreasca. Gabriela Costa si Alex Man vor fi ghizii tai.

 

 

Sursa foto: unsplash.com, Copacul cu carti, Printre copaci,

S-ar putea să-ți placă și...