calendar de evenimente
TIMP LIBER

Calendar de evenimente sau ce se mai întâmplă nou săptămâna asta

Calendarul de evenimente de săptămâna aceasta arată foarte bine! Aruncați un ochi pe el ca să știți ce să faceți cu timpul liber săptămâna asta!

6 Martie – Filmul din mansardă – Lente

Lunea nici iarba nu crește, zice o celebră vorbă din popor. N-ai chef de prea mare agitație dar vremea asta frumoasă nu te lasă să stai nici în casă. Pentru zile de genul acesta, cei de la Lente rulează bilunar câte un film în mansarda lor de pe strada Arcului nr. 8. Astăzi vor proiecta Wild Strawberries,  un film din ’57 a lui Ingmar Bergman.  Nu știu dacă sunteți norocoși și mai prindeți locuri libere pentru că mansara de la Lente e destul de micuță, dar foarte primitoare dar țineți minte evenimentele lor și mai verificați din când în cand activitatea lor și faceți rezervare din timp.

calendar de evenimente
Sursă foto: facebook.com

6 Martie – PsiheDELIA– Sala Palatului

Astăzi este ultimul concert psihedelic la Deliei de la Sala Palatului din seria celor 3 susținute luna aceasta. „Fără să-mi dau seama, am devenit culoare, sunet și mișcare. Mă-nvârt în spirale de lumină repede, mai repede, din ce în ce mai repede. Universul se împletește și răsucește, construindu-se sub ochii noștri: vezi muzica? Nu-ți fie teamă, ești în lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-mă de mână, sunt călăuza ta în acest Univers al sinesteziei absolute. Pe pământ sunt o viziune colorată într-o mare alb-negru. Aici suntem cine vrem să fim: crează-te! Desenează-te, ascultă-mă, iubește-te, descoperă!” Cam așa sună invitația Deliei la concertele sale. Sună tentant, nu?

calendar de evenimente
Sursă foto: facebook.com

7 Martie – Concert Direcția 5 – Ești îngerul meu – Sala Palatului

Cu o zi înainte de ziua doamenlor și domnișoarelor, Direcția 5 oferă în dar un cadou muzical: concertul „Ești îngerul meu” susținut la Sala Palatului. Celebrele lor melodii nu mai au nevoie de nici o prezentare. Romantismul care îi caracterizează a făcut sexul frumos să lăcrimeze pe piesele lor și sexul puternic să le folosească în momente cheie, de aceea, fără adăugări inutile, vă urăm audiție plăcută!

calendar de evenimente
Sură foto: facebook.com

8 Martie – Concert pentru super fete – Park Lake

„Ziua Femeii reprezintă un prilej de sărbătoare şi de răsfăţ pentru toate doamnele şi domnişoarele. PRO FM şi ParkLake ţi-au pregătit un concert cadou pentru super-fete, ca să celebrezi cu stil această zi specială! Te aşteptăm la ParkLake pe 8 martie, începând cu ora 19.00, să iei parte la un super-concert susţinut de cele mai în vogă artiste din România: Antonia&Band, Feli, Sore, Nicoleta Nucă şi Jazzy Jo.” Așa arată invitația celor de la Park Lake la concertul în cinstea sărbătoritelor zilei de 8 Martie. Noi zicem că n-aveți nimic de pierdut dacă dați o fugă prin Mall și ascultați și niște muzică simpatică.

calendar de evenimente
Sursă foto: facebook.com

8 Martie – Steaua CSM Exim Bank București vs. CSU Sibiu – Regimentul 30 garda Mihai Viteazul

Am înțeles că e ziua doamnelor și domnișoarelor dar bărbații ce trebuie să facă în timp ce noi ne distrăm prin tot felul de activități interesante? Măcar un meci frumos de baschet să urmăreasca! Așadar, dacă vreți să petreceți 2 ore departe de vâltoarea sărbătorii de 8 Martie, dați o fugă la meciul băieților! În plus, cu puțin noroc și vă întoarceți și cu un cadoul acasă pentru că organizatorii pun la dispoziție o tombolă prin care puteți câștiga un voucher cadou pentru o cină romantică la Taverna Sârbului.

calendar de evenimente
Sursă foto: facebook.com

9 Martie – Stand-up Comedy Costel – ArenaPub

„#Costel este printre puținii care a înțeles că în #StandUpComedy nu este necesar să fii actor ci să fii tu însuți cu mintea și personalitatea ta. Nu toți actorii pot fi comedianți! Face parte din „Sfânta Treime a Stand up-ului românesc” și are la activ peste 9 ani de experiență și ne revedem cu el #JOI, 9 #Martie, de la ora 20:00 în ArenA Pub!”, ni-l prezintă frumos cei de la ArenaPub pe Costel, invitându-ne la o seară după care să te trezești cu febră musculară de la cât ai râs. Noi zicem că deja nu mai are nevoie de nici o prezentare și că venim de drag și cu multă poftă de râs la glume de calitate.

calendar de evenimente
Sursă foto: faacebook.com

10 Martie – Concert Byron – Fratelli

Byron vor prezenta în premieră materiale de studio sub conceptul „Solo Together”. Fiecare membru al trupei a compus și înregistrat separat câte un album de autor, iar împreună vă vor prezenta live noile lor creații!Turneul cu patru capi de afiș Overground Elements debutează pe 17 februarie,  alături de The Mono Jacks, Travka și Robin and the Backstabbers. Artiștii vor concerta prin rotație în țară, ajungând în București, Iași, Cluj și Timișoara. Pe 10 ajung la București cei de la Byron care vă așteaptă în club Fratelli pentru câteva ore de muzică bună, așa cum au obișnuit.

calendar de evenimente
Sursă foto: facebook.com

11 Martie – Concert Vița de Vie acustic – Teatrelli

„Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am încercat să le decantez într-o formă cât mai apropiată de starea lor originară, cea de emoție. Am scăzut volumul și am crescut intensitatea. De acolo am construit, cu grijă și abnegație, albumul Acustic. A ieșit exact așa cum ni-l doream, simplu și intens”, spune Adi Despot despre conceptul Acustic. N-ai cum să nu vrei să te bucuri și să te relaxezi în același timp alături de cei de la Vița de Vie și concertul lor acustic.

calendar de evenimente
Sursă foto: facebook.com

S-ar putea să-ți placă și...