Bogdan Ioan susține un concert caritabil pentru Autism Voice
CONCERTE & PETRECERI Stiri

Bogdan Ioan susține un concert caritabil pentru Autism Voice

2 aprilie este Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului, iar Bogdan Ioan, câștigătorul talent show-ului „Vocea României”, se implică într-un eveniment caritabil organizat de Autism Voice (fostă ATCA) în parteneriat cu Quantic. „Genul acesta de eveniment mă face să conștientizez problemele reale ale oamenilor. Trăim într-o societate atât de complicată, în care zi de zi suntem ancorați în așa-zisele probleme, când, de fapt, ele nu sunt reale. Sunt onorat că pot participa la această acțiune caritabilă și fac un apel la voi, oameni dragi, să veniți într-un număr cât mai mare la acest eveniment pentru că fiecare dintre voi poate contribui la o viață mai bună a acestor copii”, a declarat Bogdan Ioan.

Evenimentul, în cadrul căruia vor cânta și Damian Drăghici și Franny, va avea loc mâine seară, de la 19:00, în Quantic, iar toți banii obținuți în urma vânzării biletelor vor fi donați pentru a asigura ore de terapie celor 170 de copii cu autism din cele două centre Autism Voice.

Fondurile strânse în cadrul concertului prin intermediul biletelor vor asigura continuarea programelor de terapie recuperatorie în anul 2019, pentru cei 170 de copii. Concertul oferă șansa unei vieți mai bune pentru fiecare copil cu autism din centrele Autism Voice.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet și pe terminalele Self pay din toată țara.

S-ar putea să-ți placă și...