TARGURI & FESTIVALURI

Si cafegiii au festivalul lor: True Artisan Coffee

Fanii cafelei au festivalul lor, adica True Artisan Coffee, pe 23 aprilie, la The Ark, eveniment destinat atat degustatorilor, cat si profesionistilor.

Cei mai buni barista isi vor putea dovedi abilitatile de cafegii in aceasta zi. Licoarea desavarsita, preparata in opt minute, doar cu apa, cafea si un aparat aeropress, va fi tichetul catre finala de la Dublin, din luna iunie, a Campionatul Mondial de AEROPRESS. Taxa de participare la competitia True Artisan Coffee este de 80 de lei.

true artisan coffee

Publicul larg nu se va alege doar cu privitul, ci va putea sa-si sustina moral concurentii preferati si, evident, sa deguste cafele senzationale, sa participe la workshopuri, seminarii si expozitii. De asemenea, participantii la eveniment vor putea sa-i cunoasca pe reprezentantii celor mai bune cafenele din tara.

Aeropress-ul este o presa moderna de cafea, inventata de catre Alan Adler, in 2005. Pentru a prepara o cafea cu ajutorul acestei ustensile este nevoie de un intreg ritual: apa fierbinte, cafea proaspat prajita si macinata, miscari fine din incheietura prin care sa amesteci cele doua ingrediente, timp de infuzat si concentrare maxima desupra unei cesti, in momentul in care faci presarea.

Concursul Aeropress este un eveniment marca La Marzocco, un adevarat Ferrari al espressoarelor, o companie cu traditie în domeniu, care produce, inca din 1927, cele mai bune espressoare din lume.

True Artisan Coffee se va desfasura sambata, intre orele 10:00-22:00.

Biletul de intrare la eveniment costa 10 lei si include doua bauturi.

Mai multe detalii gasesti pe pagina de Facebook a evenimentului True Artisan Coffee, dar si pe pagina Artisan Coffee.

Sursa foto: Artisan Coffee

S-ar putea să-ți placă și...