Stiri

Parcul Gradina Icoanei se transforma in Gradina cu Artisti

Gradina cu artisti isi redeschide portile, in weekendul 23-24 aprilie, pentru toti iubitorii de arta si cultura.

Timp de doua zile, Parcul Gradina Icoanei va fi salasul in care iti vei putea reincarca bateriile prin muzica buna si ateliere creative. De asemenea, ca la fiecare editie, din Gradina cu Artisti vei putea cumpara bijuterii, haine, accesorii, dulciuri, decoratiuni si alte lucruri minunate de purtat, de gustat, de daruit sau de luat acasa.

Sambata seara vei avea parte de o ambianta dramatic lounge, deoarece CATS in the RAIN va sustine un concert. Pe aceeasi scena, Judy Florescu va canta pentru 1leu.org, primul centru medical independent de oncologie si hematologie pediatrica din Romania. Cei mici se vor afla Unde a disparut chitara magica?, o piesa de teatru sustinuta de Juxi Magic, si vor invata limba engleza de la MikoKids.

In Gradina cu Artisti vor avea loc fel de fel de ateliere creative: de ceramică cu Ch’artist – Paint Your Own Pottery Studio, de desen cu Legendele Dacilor (sustinut de Mihai Grajdeanu), de papusi din lana (cu Ionela Uta), de desen cu imaginile Garilor din Bucuresti (sustinut de Andrei Berinde), inca un atelier de desen (cu Asociatia-Editura Istoria Artei), si o serie de ateliere tare interesante cu cei de la Igloo.

In zona de activitati se vor  juca Jocurile Copilariei cu Nefiresc, te vei antrena la o sesiune de Jam Session tot cu Nefiresc, iar Uleiosul te va plimba cu cargo bicicleta.

gradina cu artisti

In  zona de lounge, iti vei putea savura cafeaua sau vei putea fi pictat pe fata de Creative Arts  sau pictat cu henna de Cecilia Hutanu. Tot aici vei putea face, duminica, Schimb de carti cu bookblog.ro.

In Gradina cu Artisti vor fi si cei de la Visul Luanei – Luana’s Dream si Wilderness Research and Conservation care te vor invata ce trebuie sa faci cand gasesti animale cu care nu esti obisnuit, iar in partea de expozitie vei putea sa admiri tablourile Cristinei Mihaela Radulescu si ale copiilor cu care artista face pregatire la pictura.

Intrarea in Gradina cu Artisti este libera.

Sursa foto: Gradina cu Artisti

S-ar putea să-ți placă și...