TARGURI & FESTIVALURI

Urmeaza statia Festivalul de Muzica Clasica la Metrou!

Daca n-ai aflat pana in prezent ca arta nu musca, ai sansa sa descoperi acest lucru, in subteranul bucurestean, in perioada 18-22 aprilie, intre orele 17:30 – 19:00, deoarece revine Festivalul de Muzica Clasica la Metrou.

Astfel, timp de cinci zile, peroanele de la Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate si Piata Victoriei, se vor transforma in spatii culturale in care vor performa, cu sprijinul Metrorex, tineri artisti talentati, studenti, masteranzi si absolventi ai Universitatii de Muzica din Bucuresti.

Dupa o zi de lucru sau facultate, in loc sa stai cu ochii in telefon cat timp astepti trenul de metrou, te vei putea delecta cu o serie de concerte de muzica clasica si momente artistice precum balet clasic, dans contemporan, pictura, ilustratie, ateliere handmade sau florale.

muzica clasica la metrou

Festivalul de Muzica Clasica la Metrou se afla la cea de-a patra editie si reprezinta o modalitate prin care se da o valoare culturala unui spatiu neconventional si totodata se urmareste detasarea de cotidian, dar si apropierea omului de cultura.

Evenimentul este organizat de Asociatia Arta nu Musca, cu sprijinul Metrorex si este cofinantat de Administratia Fondului National Cultural. Participarea la spectacole este gratuita.

De asemenea, tot in cadrul Festivalului de Muzica Clasica la Metrou, va avea loc, pe 20 aprilie, intre orele 19:00 – 19:30, Tango Flashmob, in care TangoPasion inivita dansatorii de tango (indiferent de scoala si nivel) si curiosii de tango sa danseze sau sa priveasca tangoul la statia de metrou Piata Unirii 1.

Asadar, timp de cinci zile, vei avea o scuza placuta pentru acele situatii in care intarzii la intalnirea nu prietenii. 🙂

Mai multe informatii despre eveniment poti afla de pe pagina de Facebook  Festivalul de Muzica clasica la Metrou.

Arta nu musca este o retea non-profit inovatoare si interdisciplinara de oameni, artisti sau din cele mai diverse domenii, care cred ca arta este forta vitala a unei societati.

Sursa foto: Arta nu musca

S-ar putea să-ți placă și...