BARURI & PUBURI LOCURI

Monteoru, o oaza de liniste in inima Bucurestiului!

Pentru cei plictisiti de rutina orasului, de aglomeratia urbana sau de localurile arhipline  din Centrul Vechi, aducem in atentia voastra un loc, in care, nu iti odihnesti numai trupul ci si mintea, terasa  Monteoru.

monteoru1

Situata pe Calea Victoriei, numarul 115, Monteoru este ascunsa in spatele unei case vechi, a carei infatisare te trimite cu gandul la casele de epoca.  Din pacate, constructia nu se afla in conditii prea bune, o restaurare a acesteia necesitand costuri mult prea mari. De altfel, interiorul casei este impunator dar asemeni exteriorului, e in paragina.

Surpriza nu vinde de la casa sau din interiorul acesteia, ci din spate.  Ca o cortina de teatru, casa se interpune intre terasa si bulevard, despartind astfel doua lumi: lumea urbana, agitata si in continua miscare si oaza de liniste din spatele casei,  Terasa Monteoru.

monteoru

Spre deosebire de alte terase din Bucuresti, Monteoru este mai mult decat o terasa, este o gradina, fiind acoperita natural de coroanele mari ale copacilor ce  o strajuiesc .

Modul in care natura a fost combinata cu un design boem, da locului o nuanta aparte.

Verdele natural al copacilor  impreuna cu simpaticele pernute, de pe canapele , creeaza o explozie de culoare. Staff-ul este primitor, format din tineri voiosi si plini de energie, gata sa iti stea la dispozitie.

MONTEORU

Atmosfera este mai mult decat relaxanta, muzica de pe fundal oferind un vibe pozitiv celor aflati fie la vorba, fie la tihna. In timp ce asculti muzica buna, poti sa te delectezi cu limonada , fresh-uri si alte bauturi racoritoare la preturi decente.

Pozitia sa geografica poate fi inselatoare , astfel ca, in mod surprinzator, Monteoru reuseste sa fie o oaza de liniste pentru cei care cauta sa se detaseze de aglomeratia Bucurestiului cosmopolit.

Sursa foto: Facebook 

S-ar putea să-ți placă și...