Stiri

Românii au găsit soluția pentru evitarea pagubelor produse de accidentele rutiere cauzate de infrastructură!

Razvan Balanescu, Alexandra Bratescu, Catalin Vasile, mentorii unui trafic mai sigur.
„Dacă obstacolul numit infrastructură nu poate fi depășit, avem însă la îndemână instrumente care pot face ca deplasarea cu autoturismul să fie mai sigură și mai confortabilă”

Una dintre cele mai solicitante provocări zilnice este deplasarea cu autoturismul. Dacă vorbim despre București, această activitate este în plus cronofagă și generatoare de tensiuni și chiar de incidente, la orele când traficul devine de nesuportat.

Dacă obstacolul numit „infrastructură” nu poate fi depășit, avem însă la îndemână instrumente care pot face ca această activitate să fie mai sigură și mai confortabilă.

Răzvan Bălănescu, gazda canalului de youtube 99Vehicles și Alexandra Brătescu, directorul de vânzări al RITTER Broker de Asigurări s-au adresat joi seara unei audiențe formată din conducătoare auto, interesate de cunoașterea automobilului și deplasarea în condiții de maximă siguranță. 

Experții au oferit detalii legate de conducerea preventivă, alegerea automobilului potrivit, precum și tipurile de asigurări care îi pot ține atât pe șoferi cât și pe pasageri departe de neplăceri.

Mai multe detalii pe: https://www.ritter.ro/ si pe https://www.youtube.com/channel/UCMPQY9gW0hQ9e_-IdQUKEAw

S-ar putea să-ți placă și...