POVESTEA TA

(P) Sfaturi pentru incepatorii la pariuri

In toate exista un inceput, iar activitatea de pariuri sportive nu face exceptie. Daca esti la inceput de drum, vei vedea ca agentiile de pariuri folosesc diferite strategii pentru a-si atrage cat mai multi clienti care sa joace constant la ele. Unele ofera bonus fara depunere, iar altele iti asigura o suma initiala pe care sa o poti adauga peste cea depusa, insa trebuie sa ai grija pentru ce agentie optezi.

Dupa ce faci o depunere initiala in contul tau de pe site-ul unei agentii de pariuri, e timpul sa te gandesti cat de multi bani poti cheltui saptamanal sau zilnic, daca esti impatimit de acest fenomen. Va trebui sa urmaresti constant rezultate live, sa te documentezi in legatura cu echipele favorite sau cu sportivii preferati si sa iti faci o strategie bazata inclusiv pe statistici.

Cert este faptul ca iti trebuie o suma de bani pusa deoparte pe care sa o poti rula la pariurile puse online, indiferent daca pierzi sau castigi. Totusi, aceasta stategie bazata pe calcule si probabilitati te va ajuta sa nu pierzi controlul cheltuielilor tale pe site-urile de pariuri sportive. Va fi nevoie de destul de mult timp pentru ca tu sa ai o rata de succes de 60-70 %, asa cum au marii pariori, insa nu este imposibil sa atingi aceasta borna.

Ideal este sa fii inscris pe mai multe site-uri de pariuri sportive pentru a putea beneficia de cele mai multe mize pe care le poti obtine la un moment dat. Informatia inseamna putere, in general, iar domeniul pariurilor nu face exceptie. Se mai spune ca un om informat face cat doi, iar informatiile obtinute atunci cand ai nevoie de ele te pot tranforma in castigator.

pariuri Presscafe

Nu ezita sa pariezi pe sportul care iti place cel mai mult si la care simti ca ai cele mai mari sanse de a intui rezultatul final al unor meciuri. O strategie bazata pe rezultate live se dovedeste adesea una castigatoare, in special daca te pricepi foarte mult la un anumit sport si anticipezi evolutia unei echipe in timpul partidei.

Daca intentionezi sa pariezi pe o echipa favorita intr-o competitie, ar fi bine sa o faci la inceputul saptamanii deoarece miza poate scadea treptat, cu cat se inregistreaza mai multe pariuri zi de zi. Atunci cand iti este teama sa faci o depunere online, caci se stie ca exista riscuri si in acest caz, ai si posibilitatea de a merge direct la o agentie din oras sa pui biletul de pariuri sportive sau de a-l face online si de a plati la casa.

Activitatea pariurilor sportive iti poate aduce multe avantaje de care poti profita. Multi jucatori si-au facut chiar si o preocupare permanenta din ea, asigurandu-si un venit constant din pariuri sportive. Exista sporturi in care probabilitatea de castig este mai mica, dar miza este foarte mare, la fel ca in cazul loteriei.

Intotdeauna este bine sa consulti ghidurile publicate de casele de pariuri, sa vezi clasamentele, punctele acumulate de echipele favorite, dar si stirile care apar in legatura cu acestea. Ziarele de sport sunt foarte utile deoarece ele te pot tine la curent zi de zi cu ceea ce se intampla in domeniu. Astfel, vei reduce la minimum riscul de a avea parte de surprize si de a pierde banii pusi pe biletele jucate.

Sumele de bani pe care le poti castiga depinde de multi factori. Jucatorii profesionisti la pariuri nu iti vor dezvalui secretele lor deoarece vor sa isi maximizeze sansele de castig la pariuri sportive. Jucatori diferiti au tactici diferite pe care ei la aplica, in functie de competitie, rezultate obtinute si de sportul pe care ei mizeaza cel mai des.

Daca pui la cale un plan de bataie la inceputul saptamanii, de exemplu, acesta poate suferi modificari spre sfarsitul aceleiasi saptamani, in cazul in care inca nu ai pus biletul pe care l-ai alcatuit in prealabil. Totusi, aceasta strategie proprie se poate schimba deoarece echipele pe care pariezi evolueaza in mai multe competitii. E cazul celor din campionatele puternice ale Europei. Te poti gandi sa pariezi pe meciurile lor din Champions League, care au loc martea si miercurea.

Pana atunci, insa, echipele pe care le vizezi joaca intre timp partide de campionat si unele chiar in cupa tarii respective sau in cupa ligii. Drept urmare, jucatorii se pot accidenta, echipele vor fi mai obosite, daca au prea multe meciuri intr-un interval scurt de timp, sau pot suferi diferite fluctuatii sportive. Pariorii de succes sunt cei care stiu cum sa speculeze chiar si cele mai slabe momente ale echipei favorite.

Astfel, desi ei simpatizeaza cu o echipa, nu se sfiesc sa joace bilete cu miza importanta la pariuri sportive atunci cand lipsa de forma este evidenta la acestea. Astfel de jucatori la pariuri sunt in stare sa judece obiectiv clasamentele, informatiile obtinute si statisticile, astfel incat sa ia cele mai bune decizii de fiecare data si sa intuiasca mereu cele mai avantajoase rezultate pentru pariuri.

Pentru succesul la pariuri e nevoie de o documentare foarte buna. Fie ca urmaresti sa obtii un bonus fara depunere pentru a castiga o suma mai mare cu o investitie mica, fie ca ai o tactica elaborata care iti aduce bonus pentru biletele jucate, pariurile pe care le vei pune trebuie sa se bazeze pe cercetarea facuta in publicatii de profil, carti si presa de specialitate.

Ori de cate ori te vei vedea pus in dificultate in alcatuirea unui bilet la pariuri sportive, ai si posibilitatea de a apela la serviciul de relatii cu clientii. Orice agentie de pariuri serioasa pune la dispozitia clientilor un serviciu telefonic sau un formular de contact pe site-ul propriu, totul pentru a putea raspunde prompt solicitarilor venite din partea pariorilor.

Asadar, daca vrei sa ai o “cariera” indelungata in acest domeniu, e important sa respecti macar cateva din aceste reguli generale. Nu uita ca trebuie sa abordezi intregul proces cu grija, pe etape. Nu poti obtine un castig important la pariuri sportive daca nu faci eforturi sa iti imbunatatesti constant strategia, fara a exagera, insa, in privinta mizei puse pe biletele jucate.

S-ar putea să-ți placă și...