POVESTEA TA

MAYA POP trăiește pentru muzică

Sunt MAYA Pop (Miruna Popescu).
Am 16 ani. M-am născut pe 1 iunie, de ziua copilului, şi voi rămâne pentru totdeauna un copil în sufletul meu.
Sunt elevă în clasa a X-a la Colegiul Naţional de Arte “Dinu Lipatti” din Bucureşti, la secţia Canto Jazz Muzică uşoară.
Sunt o fire prietenoasă şi îmi place să-mi fac mereu prieteni noi.
De asemenea, îmi place să dansez, să desenez şi să fac fotografii. Dar cel mai mult iubesc muzica. Iubesc muzica din tot sufletul meu. Dacă ar fi să iau totul de la capăt, aş face acelaşi lucru: aş cânta. Nu mă văd făcând altceva. Trăiesc și respir pentru muzică. Când eram foarte mică, ascultam cântece toată ziua. Mâncam ascultând muzică, dormeam cu muzică.
În 2010, la vârsta de 9 ani, am început activitatea muzicală în Grupul Miracol, alături de care am participat la multe spectacole şi emisiuni Tv. Mai apoi, în anul 2012, am început activitatea ca solistă.
În acelaşi an, m-am înscris la Şcoala de Arte Bucureşti, secţia canto, clasa prof. Viorela Filip, ale cărei cursuri le-am absolvit în 2015.
Am studiat puţin pianul şi chitara.
Încerc să fiu un artist complet. Am multă ambiţie şi pun suflet în tot ceea ce fac.
Am participat la multe spectacole şi la peste 70 de concursuri muzicale unde am câştigat numeroase trofee şi premii fiind apreciată atât de juriu, cât şi de public.
Am multe apariţii Tv, la radio, în emisiuni cu profil muzical, dar şi în foarte multe spectacole.
În anul 2013, am câştigat concursul televizat My Karaoke Star, organizat de TVH, fiind singurul copil participant. Premiul a constat într-un proiect muzical. Astfel, în vara anului 2014, am lansat primul meu single “Ochii tăi” şi tot atunci mi-am ales ca nume de scenă MAYA.

https://youtu.be/yshBm2189C8

În iunie 2015, am câştigat “The most famous award 2015” în cadrul concursului “I wanna be famous”, organizat de Perfect Internet Las Vegas SUA.
Premiul a constat în realizarea unui album cu 8 piese din care prima a fost deja lansată “Do some good”.

Odată cu această colaborare mi-am schimbat numele de scena în MAYA Pop.
Am fost invitată în Las Vegas pentru 2 săptămâni unde am avut parte de o şedinţă foto profesionistă făcută de Heather Jane Wyatt, un interviu cu Michael Airinghton (actor) în rolul lui Ester Goldberg, personaj foarte cunoscut şi apreciat în America.
În 2016, am fost din nou invitată să cânt în cadrul unui concert, unde mi s-a înmânat “The most famous award”, iar anul acesta în noiembrie voi merge din nou pentru un concert şi pentru a oferi, din partea organizatorilor, trofeul, câştigătorului de anul acesta.

Pe 2 noiembrie 2015, am lansat un nou single “Be strong” împreună cu echipa TommoProduction.
https://youtu.be/pqD_sh1iG5U
În 2016, chiar de ziua mea, am lansat “Color of my soul” cu 123Records, o casă de producţie din Danemarca.
https://youtu.be/ky1Dym7alZI
Tot în 2016, am participat la XFactor România, unde am ajuns în galele live alături de Oscar cu care am format trupa APOLLO.

https://youtu.be/9QGIyuhcDko
https://youtu.be/_WRQAFIKJxM
https://youtu.be/wlNsubhJ14I
Să cânţi pe scena XFactor este o experienţă de neuitat. Am trăit momente de emoţie intensă şi am cunoscut oameni deosebiţi, de la juriu până la echipa tehnică, cu care păstrez legătura şi astăzi.

Anul acesta am lansat piesa “Castel de nisip” cu Diamond Records România.
https://youtu.be/gml1s30obJE

Tot anul acesta am început să fac video blog pe canalul meu de youtube. Astfel, pot împărtăşi cu fanii mei toate momentele speciale şi cele din viaţa de zi cu zi.

În urmă cu câteva zile, am făcut un cover la piesa”ATTENTION” – Charlie Puth cu text în limba română scris integral de mine. Am mai colaborat cu alţii la textele pieselor mele, dar acum este prima oară când fac acest lucru singură.

Toate vlogurile, coverurile, dar şi piesele mele proprii le puteţi găsi pe canalul de youtube.  http://bit.ly/MAYAbyMP
Îmi iubesc viaţa şi sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au ajutat să-mi croiesc un drum în muzică, drum pe care doresc să-l urmez în continuare.
De asemenea, le mulţumesc tuturor fanilor mei care au fost alături de mine în tot acest timp, apreciindu-mi munca.

Cu drag, MAYA Pop

Foto: arhiva personală

S-ar putea să-ți placă și...