Stiri

Geri Halliwell de la Spice Girls, mamă la 44 de ani

Geri Halliwell, roșcata din trupa Spice Girls care făcea furori în anii ’90, a devenit din nou mamă, la 44 de ani, la începutul acestui an. Acum, cântăreața a povestit despre băiețelul său, Montague George Hector Horner, în vârstă de 7 luni, și a vorbit despre viața sa de familie într-un interviu acordat revistei ”Hello”

În 2015, Geri Halliwell s-a căsătorit cu Christian Horner, managerul echipei Red Bull Racing Formula 1, care are 43 de ani și o avere estimată la 7,5 milioane de dolari. Horner mai are un copil, dintr-o relație anterioară, așa cum și cântăreața mai are o fetiță de 11 ani.

Anul trecut, Geri Halliwell se afla pe punctul de a reîncepe un proiect muzical alături de Mel B și Emma Bunton, fostele colege din Spice Girls, urmând să plece într-un turneu de promovare a noului trio ce purta numele GEM. Planurile au fost date peste cap de vestea neașteptată că este din nou însărcinată, la 44 de ani.

”Este un cadou. Este cel mai dulce și afectuos bebeluș, este atât de drăgălaș! Acum înțeleg mamele atât de protective cu băieții lor: au sentimentul acela profund de ”Ăsta e băiatul meu!” a declarat doamna Geri Horner care a adăugat că ar fi dispusă să mai facă și alți copii, în ciuda vârstei sale.

S-ar putea să-ți placă și...