Stiri

La Mulți Ani UTV! Acum ai buletin! De 14 ani, all about U

UTV, prima televiziune muzicală interactivă din România, a ămplinit ieri, 9 aprilie, 14 ani de emisie. Vedetele aniversării au fost echipa UTV, artiștii și publicul, cei alături de care UTV a ajuns să-și facă buletin. Andra, Ruby, Dorian Popa, Lora sunt câțiva dintre artiștii care au dezvăluit cum arătau și cine erau la 14 ani, iar fanii muzicii bune care stau cu ochii pe UTV au avut șansa să câștige o bursă aniversară.        “Ca orice adolescent, UTV simte, la 14 ani, că toată lumea e a lui și că aventura de acum înainte se conturează mai bine. UTV va continua să exploreze, să descopere muzica bună și o va da cadou publicului, ca și până acum,” a declarat Diana Galiceanu, managerul postului.                        Pentru că aniversările sunt momente care ne fac să ne amintim ce tineri și frumoși eram și încă suntem, UTV face o călătorie în timp alături de VJ-ițele postului, Liza, Dana și Andreea și vedetele din lumea muzicii. La ceas de sărbătoare, scoatem din sertar fotografii ale vedetelor pe care nu le-ați mai văzut niciodată și întrebări indiscrete din oracolul de clasa a opta. La “Meet me at 14th”, vedetele UTV, Andra, Ruby, Dorian Popa și Lora, și nu doar ei, răspund la întrebări din “caietul de amintiri”: „Cum a fost primul sărut?” sau „La ce oră trebuia să intri în casă?”.                                    

Noaptea Târziu, Ana Baniciu și Nika au acceptat provocarea „Switch the story”, iar „Gum Challenge” testează memoria artiștilor și-i pune să recunoască în ce an au apărut câteva dintre piesele cele mai faimoase lansate din 2005 până azi.                                    Există locuri în lume în care, de ziua ta, obiceiul este să dăruiești. UTV va urma această tradiție și va acorda o “bursă să faci ce vrei tu” celui mai norocos dintre fanii UTV care, în luna aprilie, va prinde parola zilei și se va înscrie în concurs. Detaliile despre înscriere și regulament sunt disponibile pe www.utv.ro.    Your choice, emisiunea în care playlist-ul e făcut de mâna ta, emisiunea de IT & social media 2.0și lecția musai de exprimare corectă adusă de Dana “Pe limba ta” sunt doar câteva dintre cele mai proaspete schimbări din grila UTV, în ultimul an.

Televiziunea UTV este parte a grupului Digi | RCS & RDS. Grupul Digi mai deține deține primul post TV românesc Ultra HD – Digi 4K, televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, și 4, postul de filme (pay-tv) Film Now, televiziunile tematice Digi World, Digi Life și Digi Animal World, televiziunile de muzică Music Channel, Hit Music și, posturile de radio Pro FM, Digi FM, Dance Fm și Chill FM.

S-ar putea să-ți placă și...